افزایش ظرفیت تولید در پتروشیمی

مرتضی شاه میرزایی گفت: با همکاری و هماهنگی یکپارچه و مستحکم، شرکت‌های پتروشیمی مارون، امیرکبیر، شازند، تبریز و آریاساسول، همچنین شرکت‌های صاحب عنوان در حوزه کامپاند و مستربچ، امسال در نمایشگاه روس‌پلاست در مقایسه با دوره‌های قبل هم از نظر سطح توانمندی و هم تنوع ارائه محصولات در زنجیره ارزش قدرتمندتر ظاهر شدند.

او درباره سرمایه‌گذاری روسیه در صنعت پتروشیمی گفت: پیشنهاد شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شرکت‌های روس در خصوص همکاری و سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی ایران بیشتر در حوزه تبادل خدمات فنی و مهندسی، صدور فناوری و به‌ویژه کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت پتروشیمی این کشور است که خوشبختانه با بسترسازی، رشد و توسعه ظرفیت‌های صنعت پتروشیمی ایران با وجود ۴۴ سال تحریم‌های سخت و دشوار، اکنون به گواه شرکت‌های خارجی از جمله شرکت‌های روسی، صنعت پتروشیمی ایران یکی از برترین‌ها در منطقه خاورمیانه است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه و قرارداد‌هایی میان شرکت‌های صنعت نفت ایران با طرف‌های روس، با ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری ده‌ها میلیارد دلاری که وزیر نفت کشورمان نوید آن را داده‌اند، فرصت بسیار مطلوبی برای سرمایه‌گذاران روسی ایجاد شده است که در حوزه‌های بالادست، میان‌دست و پایین‌دست صنعت پتروشیمی نیز حضور فعالانه‌ای داشته باشند.

شاه میرزایی درباره یکی از همکاری‌های دوجانبه ایران و روسیه در صنعت پتروشیمی گفت: با بررسی‌های انجام‌شده روسیه می‌تواند برخی محصولات پتروشیمی مازاد نیاز خود مانند گروه استایرن و پلی‌پروپیلن را به بازار ایران صادر کند و در مقابل خدمات فنی و مهندسی به‌ویژه در حوزه فناوری و کاتالیست‌ها از کشورمان وارد کند.

او با بیان اینکه راهبرد بلندمدت و دیپلماسی انرژی، اقتصادی ایران همکاری و مشارکت دوسویه با کشور‌های همسایه و دوست در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و توسعه فناوری‌هاست، گفت: ذخایر غنی نفت و گاز ایران، نزدیکی به آب‌های آزاد، دسترسی آسان به بازار‌های صادراتی همچون هند، چین و کشور‌های شرق آسیا و کشور‌های حوزه آفریقا، وجود نیروی کار متخصص، بومی‌سازی فناوری، ساخت کالا و تجهیزات مورد نیاز صنعت و قیمت تمام‌شده پایین از مزیت‌های برتر و مطمئن سرمایه‌گذاری خارجی در ایران است و با تمهیدات ویژه اندیشیده‌شده در دولت آماده حضور سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های دوجانبه با کشور‌های خارجی هستیم.

معاون وزیر نفت یادآور شد: هم‌اکنون ظرفیت اسمی صنعت پتروشیمی ایران از مرز ۹۲ میلیون تن در سال عبور کرده است و با برنامه‌ریزی‌های راهبردی این صنعت در مناطق جدید به‌ویژه در جنوب کشور و در حاشیه سواحل خلیج همیشه فارس و دریای عمان و همین‌طور در فاز‌های جدید دو هاب عسلویه و ماهشهر مسیر توسعه خود را با شتاب گسترش می‌دهد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *