ضرورت انصاف در نقد

نوشتن از حقایق و پیگیری مسائل و‌ مشکلات به حق رسالت هر انسانی است که در مسیر شدن قدم بر می دارد. رسالت منتقدین نیز آگاهی بخشی به جامعه است و هیچ شخصی حق این را ندارد که بگوید ننویس.

نکته مهم در نوشتن و پیگیری هر مشکل و مساله ای در کشور این است که خط انصاف و حق رعایت شده و جامع و کامل به یک موضوع پرداخته شود.قلم امانتی در دستان فردی است که می خواهد پیگیری موضوعی را انجام دهد .

این روزها که وام بانکی محل مناقشه بسیاری از افراد شده نوک تیز پیکان انتقادات به سمت وام کارمندان بانکها رفته است چه قدر خوب بود اگر از نابرابری حقوق ها و دستمزدها نیز سخن گفته می شد.

روانشناسان قسمتی از پولی را که می گیرند بابت راز داری آنها است اما آیا به راز داری ،صداقت ، امانت داری،مشتری مداری و تحمل یک کارمند بانک دقت کرده اید ؟

آیا می شود مشتری فقط به خاطر دیر جواب سلام دادن یک کارمند بانک می تواند به راحتی یک بانک دیگر را انتخاب نماید ولی آیا همین ارباب رجوع توان جا به‌جایی پرونده خود را در یک منطقه دیگر شهرداری یا در یک شعبه دیگر دادسرا و یا یک کلانتری دورتر دارد؟

آیا به رفتاری که با ارباب رجوع در ادارات گوناگون می وشد توجه کرده اید و یا به وام های مختلفی که اصناف و کارمندان سازمان ها و ادارات مختلف دارند، آیا به این وام ها هم پرداخته اید؟

در ادارت و سازمانها برای ارباب رجوع نوشته اند که هرگونه توهین و بی احترامی به کارکنان طبق فلان قانون مجازات دارد اما یک کارمند بانک باید در مقابل برخی از مراجعین که برای واریز وجه به حساب های درآمدی همان ادارات با اعصابی خرد به بانک آمده اندصبوری کند.

اگر رفتارهای بد برخی کامندان دولتی را منعکس نمی کنید ولی می توان از تحمل و صبوری و خویشتن داری و آبرو داری بسیاری از کارمندان خدوم در بانکها نوشت.یادمان نرود که در روزهای تعطیلی به علل مختلف بارندگی و برف و سیل و آلودگی هوا و …

کارمندان ادارات مختلف تعطیل هستند اما کارمندان بانک برای خدمت به مردم عزیز به محل کار خود می روند.نکته پایانی اینکه اگر وامی برای کارمندان بانکها وجود دارد بسیاری از کارمندان دیگر سازمانها و ارگان ها نیز وام می گیرند و هیچگاه نوک پیکان قلم بسیاری به سمت آنها نمی رود.

اسماعیل عباسی فرجامی

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *