سازمان هواپیمایی: افزایش مجدد قیمت بلیت هواپیما واقعی نیست

سازمان هواپیمایی: افزایش مجدد قیمت بلیت هواپیما واقعی نیست

سازمان هواپیمایی: افزایش مجدد قیمت بلیت هواپیما صحت ندارد

ایسنا نوشت:امروز در برخی رسانه‌ها، خبر افزایش مجدد ۹ درصدی قیمت بلیت منتشر شد و اینطور مطرح شد که مقرر شده ایرلاین‌ها ۱۰ روز قیمت‌ها را بر اساس همان افزایش ۲۹ درصدی نگه دارند و پس از آن می‌توانند ۹ درصد به بهای بلیت اضافه کنند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، افزایش مجدد ۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما را تکذیب کرد و گفت که ۱۰ روز به ایرلاین‌ها مهلت داده شده که افزایش ۲۹ درصدی ابلاغ‌شده را رعایت کنند.

پس از جنجال‌های بسیار و اصرار شرکت‌های هواپیمایی به افزایش قیمت بلیت هواپیما و موافقت سازمان هواپیمایی با این موضوع، خرداد ماه بود که ستاد تنظیم بازار، مجوز افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت را صادر کرد.

باوجود این ایرلاین‌ها پس از آن اعلام کردند که با این افزایش قیمت موافق نیستند و درخواست افزایش بیشتری داشتند، اما سازمان هواپیمایی کشوری ایرلاین‌ها را به رعایت سقف قیمتی تعیین‌شده ملزم کرد.

همچنین روز گذشته، محمد محمدی‌بخش -رئیس سازمان هواپیمایی کشوری- درباره قیمت بلیت هواپیما اظهار کرد: پس از تصویب افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما، ما یک اختلاف قیمتی با انجمن شرکت‌های هواپیمایی داشتیم که حداکثر ۲۰ درصد بود، اما قیمت‌گذاری توسط دستگاه‌های متولی انجام شد و جدول هم شفاف است و این اختلاف قیمت ما به نوسانات نرخ ارز و مالیات و ارزش افزوده و … برمی‌گردد، اما به زودی اختلافات رفع می‌شود.

با وجود این، امروز در برخی رسانه‌ها، خبر افزایش مجدد ۹ درصدی قیمت بلیت منتشر شد و اینطور مطرح شد که مقرر شده ایرلاین‌ها ۱۰ روز قیمت‌ها را بر اساس همان افزایش ۲۹ درصدی نگه دارند و پس از آن می‌توانند ۹ درصد به بهای بلیت اضافه کنند.

در این راستا خبرنگار ایسنا از سازمان هواپیمایی کشوری، ماجرا را پیگیری کرده و جعفر یازرلو -سخنگوی این سازمان- اعلام کرد این موضوع صحت ندارد و مهلت ۱۰ روزه‌ای که به ایرلاین‌ها داده شده، برای اجرای همان افزایش ۲۹ درصدی ستاد تنظیم بازار است.

 

 

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *