وزیر اقتصاد در حکمی که برای حسین قربان زاده صادر کرده با تقدیر از اقدامات سازنده وی در سمت قبلی، مسئولیت امور زیر را به جانشینی از خود به او محول کرد:
– نظارت بر تامین مالی تولید و سرمایه گذاری بویژه در پروژههای پیشران
– نظارت بر طرحهای تحولی وزارتخانه- ایجاد هماهنگی در اقدامات روسای سازمانهای تابعه وزارت اقتصاد
– تطبیق عملکرد مدیران با برنامههای مصوب در حوزه تامین مالی و تجارت.
دکتر سید احسان خاندوزی همچنین در حکم انتصاب مالک رحمتی به عنوان رییس کل سازمان خصوصیسازی ماموریتهای زیر را به وی محول کرده است:
– انجام امور دبیرخانه هیات مولدسازی و تحقق اهداف بودجهای با شفافیت کامل فرآیندها
– تلاش و پیگیری به جهت دستیابی به اهداف کلی اصل ۴۴ قانون اساسی
– استفاده از شیوههای نوین و روشهای متنوع در قیمت گذاری و واگذاری
– آسیبشناسی و اصلاح روشهای واگذاری سهام شرکتها و تصدیهای قابل واگذاری دولتی
– تدوین و اجرای راهکارهای تسهیل دستیابی به توسعه مشارکتهای عمومی
– تقویت نظام کنترل اهداف پس از واگذاری در ترتیبات حقوقی و قرارداد واگذاریها
بر اساس این گزارش مالک رحمتی فارغ التحصیل مقطع دکتری و دارای سوابق اقتصادی و اجرایی در آستان قدس رضوی، وزارت کشور و بنیاد شهید میباشد که پیش از این قائم مقام آستان قدس، مدیرعامل سازمان اقتصادی رضوی، عضو هیات امنا و ریاست بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس و عضویت هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و مسئولیت در سطوح مدیریتی وزارت کشور از دیگر سوابق و مسوولیتهای رحمتی است.
گفتنی است حسین قربانزاده پیش از این ریاست سازمان خصوصی سازی را عهده دار بود و در کارنامه وی اجرای برنامههای مهمی، چون بزرگترین واگذاری رقابتی و شفاف ایران و انجام مقدمات اجرایی طرح مولد سازی داراییهای دولت به چشم میخورد.
همچنین ببینید
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیستها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..