افت قیمت مسکن در پردیس ۳۰ درصد؛ پرند ۲۸ درصد/ چرا در پرند اوضاع بهتر است؟

افت قیمت مسکن در پردیس ۳۰ درصد؛ پرند ۲۸ درصد/ چرا در پرند اوضاع بهتر است؟

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:میانه تابستان امسال هر دو شهر جدید حومه تهران مانند سایر شهرها با افت محسوس قیمت مسکن همراه شدند و تحت‌تاثیر ریزش و ثبات قیمت در سایر بازارها قرار گرفتند.

در حالی که از میانه تابستان تا ابتدای مهر (مقطع زمانی فعلی) میانگین قیمت مسکن در شهر جدید پردیس کاهش محسوس داشته وبه طور متوسط در هر مترمربع حدود ۳ میلیون تومان کاهش تجربه کرده است (از حدود ۲۷ میلیون تومان به حول و حوش ۲۴ میلیون تومان رسیده است)، اما در پرند میانگین قیمت نسبت به میانه تابستان، تقریبا ثابت بوده است.

قیمت مسکن در مناطق 9 و 10تهران / از مهرآباد و استادمعین تا جیجون و نواب

بررسی‌ها نشان می‌دهد بعد از ریزش میانه تابستان قیمت مسکن مهر پرند، در دو ماه اخیر، قیمت‌ها تقریبا ثابت بوده و هم‌اکنون روی محدوده متوسط متر مربعی ۱۷ میلیون و۹۰۰‌هزار تومان قرار دارد. این شرایط نشان‌دهنده ریزش بیشتر قیمت مسکن مهر پردیس نسبت به مسکن مهر پرند در دو ماه گذشته است.

مقایسه تغییرات قیمت واحدهای مسکن مهر در دو شهر جدید پرند و پردیس نشان می‌دهد از ابتدای سال‌جاری تاکنون متوسط قیمت فروش این واحدها در پردیس ۳۰‌درصد افت داشته اما ریزش قیمت در پرند به طور متوسط ۲۸‌درصد بوده است.

این موضوع این پیام را به بازار مخابره می‌کند که اگرچه همواره پردیس از پرند در میان متقاضیان چه مصرف‌کننده وچه سرمایه‌گذار بازار جذاب‌تری برای خرید مسکن محسوب می‌شده است اما در دو ماه اخیر جایگاه پرند بهبود یافته است که این بهبود خود را در شکل ریزش کمتر سطح قیمت‌ها نسبت به پردیس نشان می‌دهد.

این موضوع در تحولات نقطه به نقطه قیمت مسکن در این دو شهر جدید نیز مشهود است. بررسی‌ها وبرآوردها در این زمینه نشان می‌دهد متوسط قیمت مسکن مهر در شهر جدید پردیس هم‌اکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، ۵۱‌درصد رشد داشته در حالی که این میزان در شهر جدید پرند ۶۲‌درصد بوده است.

همه این سه رویداد یعنی هم تحولات دو ماه اخیر، هم تحولات ۶ ماه گذشته و هم تغییرات نقطه به نقطه قیمت مسکن در دو شهر جدید پرند وپردیس، نشان‌دهنده بهبود شرایط پرند نسبت به پردیس است و نشان می‌دهد پرند به لحاظ تغییرات قیمتی از پردیس سبقت گرفته است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *