این خودروی پرنده‌ای است که آیندگان سوار خواهند شد!/ عکس

این خودروی پرنده‌ای است که آیندگان سوار خواهند شد!/ عکس

Alef Aeronautics، شرکت خودروسازی و هوانوردی مستقر در ایالات متحده، می‌گوید:« خودروی پرنده مدل A آنها برد رانندگی در حدود ۳۲۰ کیلومتر و برد پروازی بیش از ۱۶۰ کیلومتر خواهد داشت.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نوآوری‌های انسانی شگفتی‌هایی مانند اینترنت و هوش مصنوعی (AI) به ما داده‌است، اما حتی تا سال ۲۰۲۳، ماشین‌های پرنده تا حد زیادی علمی تخیلی باقی مانده‌اند. گفته می‌شود، استارت‌آپ آمریکایی Alef Aeronautics امیدوار است که تصویر متفاوتی از خودروهای پرنده تا سال آینده به جهانیان نشان دهد.

این خودروی پرنده‌ای است که آیندگان سوار خواهند شد!/ عکس

این شرکت مستقر در کالیفرنیا از نمونه اولیه خودروی پرنده مدل A خود در نمایشگاه خودروی دیترویت در حال اجرا رونمایی کرد و در عین حال تأیید کرد که این هواپیما برای پروازهای آزمایشی توسط اداره هوانوردی فدرال تایید شده‌است. این شرکت تاکنون این وسیله نقلیه را برای عموم به پرواز در نیاورده است و فیلمی از این خودرو در حال پرواز منتشر نکرده‌است.

این خودروی پرنده‌ای است که آیندگان سوار خواهند شد!/ عکس

مدل A دارای دو ملخ در جلو و عقب خودرو است که آن را قادر می سازد تا برخاست و فرود عمودی را انجام دهد. به گفته این شرکت خودروسازی، این وسیله نقلیه الکتریکی باید برد رانندگی در حدود ۳۲۰ کیلومتر و برد پروازی بیش از ۱۶۰ کیلومتر داشته باشد.

ایده ساخت این خودرو، قرار دادن بال در دو طرف آن است، دو بالی که خودرو را به طرف بالا حرکت می‌دهند. مدیر عامل شرکت Alef Aeronautics، توضیح داد که وقتی به بالا می روید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ۹۰ درجه بچرخید.

بسته به نتیجه آزمایشات پرواز، این شرکت خودروسازی امیدوار است که محصول خود را در سال ۲۰۲۵ با قیمت ۲۸۰۰۰۰ یورو وارد بازار کند. اما این شرکت که اسپیس ایکس ایلان ماسک را در زمره حامیان مالی خود دارد، باید تعدادی از موانع نظارتی را قبل از بلند شدن خودروی پرنده خود برطرف کند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *