تولید روزانه یک میلیارد مترمکعب گاز در کشور

امشب برنامه تهران ۲۰ به بررسی برنامه هفتم در حوزه انرژی پرداخت.

در این برنامه رضاخواه عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: نزدیک ۴۰ هزار دلار بودجه نفتی در کشور داریم و میزان مصرف انرژی به ۱۰۴ میلیارد دلار می‌رسد بنابراین اگر بتوانیم با مدیریت صحیح بخشی از هدر رفت انرژی را کنترل کنیم و آن را به سمت سرمایه گذاری هدایت کنیم شاهد بهبود وضعیت انرژی و صرفه‌جویی در این بخش خواهیم بود.

وی افزود: در برنامه هفتم، هزینه مصرف انرژی را از مصرف کنندگان بزرگ دریافت خواهیم کرد همچنین باید به سمت تولید خودروهای هیبریدی و برقی حرکت کنیم.

رضاخواه گفت: نمی توان مصرف بنزین را با خودروهایی که تولید می شود کنترل کرد و عملا به واردکننده بنزین تبدیل شده ایم.

عضو کمیسیون انرژی گفت: ما در مصرف گاز خانگی و صنعتی ناترازی انرژی داریم چراکه تولید و مصرف ما با یکدیگر هم خوانی ندارد به طوری که در طول تابستان برق صنایع و در زمستان گاز آنها قطع می شود.

در ادامه این برنامه حسین زاده عضو کمیته انرژی و گاز گفت: در حوزه مصرف بنزین و گازوئیل در حال برنامه ریزی هستیم و در تلاش هستیم که به مرور تولید خودروهای برقی و هیبریدی را جایگزین خودروهای بنزینی کنیم.

او گفت: ۳۰ میلیون خودرو و ۱۰ میلیون موتور سیکلت داریم که بخش زیادی از آنها فرسوده هستند و باید خودروهای برقی و هیبریدی جایگزین آنها شود.

وی اظهار کرد:پیش بینی می شود که در پیک زمستان ۲۵۰ میلیون متر مکعب کمبود گاز داشته باشیم چراکه اگر ۱ میلیارد متر مکعب در روز گاز تولید کنیم ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیون متر مکعب در بخش خانگی مصرف می شود و این ۲۰۰ متر مکعب در حوزه صنایع و سایر بخش ها است بنابراین در این حوزه باید برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد.

وی افزود: ایران کشور صاحب انرژی است و باید برنامه ریزی دقیقی در این بخش برای جبران انرژی کرد و اگر اقدامی صورت نگیرد این امنیت انرژی می تواند تهدید شود .

حسین زاده گفت : اگر سرمایه گذاری مناسب صورت نگیرد سایت عسلویه و سایر بخش سایت ها دچار فرسودگی خواهد شد.

تولید روزانه یک میلیارد مترمکعب گاز در کشور

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *