اتمام بزرگترین پروژه ریلی کشور تا پایان سال آینده

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی گفت: در حوزه راهسازی ۲هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی در استان‌های جنوبی کشور از جمله سیستان وبلوچستان در حال اجرا است و عملا این استان تبدیل به کارگاه راه‌سازی شده و از این میزان ۸۵۰ کیلومتر تحویل داده شده است و مابقی به سرعت به اتمام خواهد رسید.

به گفته وی ۹۶ کیلومتر راه اصلی روز گذشته به بهره برداری رسید که از این میزان ۵۸ کیلومتر در راستای کریدور ساحلی و ۳۸ کیلومتر در راستای کریدور شمال – جنوب بوده است.

او می‌گوید: ارزش روز این مسیر‌ها ۳ هزار میلیارد تومان است و در مرحله بعدی راه اصلی را تحویل مردم خواهیم داد که البته این راه‌ها به جز راه‌های روستایی بوده است.

بذرپاش بیان کرد: راه آهن چابهار – زاهدان به عنوان بزرگترین پروژه ریلی کشور به شمار می‌رود که ۳۹ رشته به طول ۱۷ کیلومتر آن تکمیل شده و امیدواریم این پروژه که مهم‌ترین و بزرگترین راه آهن کشور است و نقش اصلی کریدوری دارد را بتوانیم تا پایان سال آینده تکمیل کنیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به بازدید از بندر شهید بهشتی هم اشاره کرد و گفت:فاز اول این بندر به اتمام رسیده و بخش خصوصی در هفته گذشته ۵۵ هزار میلیارد تومان توافقنامه و تفاهم‌نامه امضاء کرد. همچنین ۸۱۰۰ میلیارد تومان از این توافقنامه‌ها مربوط به بندر چابهار بود که عملیات اجرایی آن آغاز شد و حدود ۴۰ میلیارد تومان پروژه نیز روز گذشته به بهره برداری رسید.

بذرپاش اظهار کرد: عملیات کانتینری در بندر شهید بهشتی رشد ۱۴۰ درصدی داشته که بیانگر رشد و توسعه فعالیت‌های بندری است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به فاز دوم توسعه بندر شهید بهشتی گفت: فاز ۲ این بندر نیازمند توسعه عظیمی در سطح ۴۰ هکتار است که مقرر شد، شرکت‌های کشتیرانی و حمل و نقل داخلی با ایجاد کنسرسیوم، نسبت به توسعه فاز ۲ این بندر اقدام کنند.

او گفت: با اتصال بندر شهید بهشتی به راه آهن چابهار – زاهدان ارزش این بندر بیش از پیش افزایش می‌یابد و از طرفی نقش راه آهن چابهار نیز پر رنگ‌تر می‌شود.

اتمام بزرگترین پروژه ریلی کشور تا پایان سال آینده

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *