افزایش ناگهانی قیمت خودرو در بازار، بین 10تا 100میلیون

افزایش ناگهانی قیمت خودرو در بازار، بین 10تا 100میلیون/ جدول قیمت ها را مقایسه کنید

دنیای اقتصاد نوشت:بررسی بازار خودرو طی یک هفته گذشته نشان می‌دهد قیمت خودرو اعم از داخلی و مونتاژی با افزایش قیمت قابل‌توجهی همراه بوده است.

قیمت ۱۸محصول پرتقاضای داخلی و مونتاژی را در بازه زمانی ۶ تا ۱۳دی رصد کرده است.

از بین ۸ محصول داخلی که زیر ذره‌بین قرار گرفته شاهد رشد قیمت ۵ تا ۳۰میلیون تومانی بوده‌ایم. میانگین افزایش قیمت محصولات داخلی حدودا ۱۶میلیون تومان تنها در یک هفته گذشته بوده است. اما رشد قیمت خودروهای مونتاژی بسیار بیشتر بوده است؛ به طوری که محصولات خودروسازان خصوصی که در این بررسی به آنها پرداختیم از ۱۰ تا ۱۰۰میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

میانگین رشد قیمت این خودروها در هفت روز گذشته ۴۴میلیون تومان بوده است. طی چند ماه گذشته قیمت خودرو در بازار با ثبات نسبی همراه بوده، به طوری که از ابتدا تا انتهای پاییز امسال قیمت خودرو تقریبا ثابت مانده بود. بااین‌حال هفته گذشته شاهد بودیم که ‌به‌یک‌باره قیمت خودرو با رشد بسیار قابل‌توجهی همراه بوده که مونتاژی‌ها بیشتر تحت‌تاثیر آن بوده‌اند. می‌توان گفت انتظار برای ورود خودروهای خارجی در ماه‌های پیش‌رو بازار این خودروها را که از نظر قیمتی به محصولات وارداتی نزدیک هستند، ثابت نگه داشته بود؛ اما اظهارنظرهایی که از هفته گذشته از طرف سازمان برنامه و بودجه در مورد واردات خودرو به گوش رسید، بازار خودروهای مونتاژی را تحت تاثیر قرار داده است.

رئیس و معاون سازمان برنامه و بودجه در یک هفته گذشته طی دو اظهارنظر مختلف واردات خودرو را خارج از اولویت‌های دولت توصیف کرده بودند. همچنین روز گذشته خبر کناره‌گیری شورای رقابت از قیمت‌گذاری خودرو و تنفیذ این اختیار به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، بازار خودرو را تحت‌تاثیر قرار داد. بااین‌حال اگر قیمت به بازار سپرده می‌شد تا به وزارت صمت، نتایج بهتری در بر داشت.

افزایش ناگهانی قیمت خودرو در بازار، بین 10تا 100میلیون/ جدول قیمت ها را مقایسه کنید

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *