خرید میلیاردی شیبا اینو!

نهنگ اتریوم خیانت کرد / خرید میلیاردی شیبا اینو!

رمز ارز نوشت:داده‌های پلتفرم اتراسکن (Etherscan) نشان می‌دهند که این نهنگ اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۰۶.۳۶ میلیارد توکن SHIB را به مبلغ ۵.۸۰ میلیون دلار خریده است.

یک نهنگ خفته اتریوم (ETH) بار دیگر فعالیت خود را از سر گرفته و مقدار قابل توجهی شیبا اینو (SHIB) جمع‌آوری کرده است.

داده‌های پلتفرم اتراسکن (Etherscan) نشان می‌دهند که این نهنگ اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۰۶.۳۶ میلیارد توکن SHIB را به مبلغ ۵.۸۰ میلیون دلار خریده است.

سبد دارایی این نهنگ اکنون حاوی ۷۳۳.۲۱ میلیارد توکن SHIB است که ارزش آن به ۶.۹۷ میلیون دلار می‌رسد. شایان ذکر است که شیبا اخیرا بسیار مورد توجه این نهنگ قرار گرفته و از نظر حجم، پس از اتریوم دومین دارایی برتر نگه‌داری شده توسط او محسوب می‌شود.

ارزش کل سبد سرمایه‌گذاری این نهنگ در حال حاضر حدود ۱۸۲.۷۶ میلیون دلار برآورد شده است. طبق گزارش‌ها، این نهنگ دو سال پیش برای اولین بار اقدام به خرید شیبا کرد و در آن زمان، ۲۰۰ میلیارد توکن SHIB را به کیف پول خود افزود.
صعود سگ کلاهدار به جمع ۵ میم کوین برتر بازار؛ WIF رکورد جدیدی زد!
گزارشی شوکه‌کننده درباره کوین‌های مرده! چه تعداد رمزارز دیگر فعالیتی ندارند؟

در همین حال، داده‌ها حاکی از آنند است که پلتفرم معاملاتی رابین‌هود (Robinhood) هم شروع به افزایش ذخایر شیبای خود کرده و با خرید ۲۳۱ میلیارد توکن SHIB طی ۲۴ ساعت گذشته، در حال حاضر ۳۶.۶۸۴ تریلیون توکن SHIB در اختیار دارد.

انتشار این اخبار بار توجهات را به شیبا اینو جلب کرده است و معامله‌گران به دقت تغییرات قیمت این ارز دیجیتال را زیر نظر دارند.

در زمان انتشار این خبر، قیمت توکن SHIB با ۰.۶ درصد کاهش در ۲۴ ساعت گذشته به ۰.۰۰۰۰۰۹۵ دلار رسیده است.

نهنگ ارز دیجیتال چیست ؟
نهنگ یکی از بزرگ‌ترین موجوداتی است که در این کره‌ی خاکی زندگی می‌کند. دلیل این نام‌گذاری بر روی برخی از فعالان در حوزه را دارایی بیش از اندازه‌ی آن‌ها و نحوه‌ی عملکردشان می‌داند.

نهنگ ارز دیجیتال به کسی می‌گویند که مقدار قابل توجهی از یک رمزارز را در کیف پول خود دارد. برای مثال خالق ناشناس بیت‌کوین، ساتوشی ناکاموتو، چیزی حدود یک درصد تمام بیت‌کوین‌ها را در اختیار دارد یعنی معادل ۱ میلیون بیت‌کوین.

این مورد صرفا برای بیت‌کوین نیست. به این معنا که اگر میزان قابل توجهی از هر رمزارزی در کیف‌پول خود داشته باشید که بتوانید با خرید و فروش آن بر بازار تاثیر بگذارید، شما نهنگ همان ارز رمزپایه هستید.

در بازار ارز دیجیتال، به کسی که دارایی بسیار زیادی دارد را نهنگ می‌نامنددر بازار ارز دیجیتال، به کسی که دارایی بسیار زیادی دارد را نهنگ می‌نامند

این مورد که این افراد چطور توانسته‌اند این مقدار از دارایی را برای خود کسب کنند، ‌خود جای سوال دارد اما یک جواب محتمل این است که این افراد آینده‌ی بازار را پیش‌بینی کرده‌اند و در زمانی که قیمت رمزارز مورد نظرشان بالا نبود، میزان زیادی از آن را خریداری کردند.

موضوع قابل اهمیت این است که این افراد بدون آنکه قابل ردیابی باشند، با قیمت‌ها در بازار بازی می‌کنند و باعث نوسانات ارزی می‌شوند تا دارایی خود را افزایش دهند.

ویژگی‌های نهنگ ارز دیجیتال

طبق موارد بالا هر کاربری نمی‌تواند نهنگ باشد. نهنگ‌ها باید دارایی بالایی در کیف‌پول خود داشته باشند.

در نظر داشته باشید این افراد با وجود این حجم از دارایی، هیچ اثری از خود به‌جا نمی‌گذارند و قابل شناسایی نیستند.

وال‌های ارز دیجیتال بسیار هوشمندانه و زیرکانه دست در قیمت بازار می‌زنند پس باید افراد باسابقه و حرفه‌ای باشند.

تمام سرمایه‌ی دیجیتال خود را در بازار وارد یا خارج نمی‌کنند.

این روزها که تب بیت‌کوین و اتریوم داغ است، بیشترین حضور این کاربران برای این رمزارزها است اما این بدان معنا نیست که از سایز رمز ارزها غافل هستند. نهنگ‌ها به تمامی بازار اشراف دارند و روند رشد و رکود ارزها را به خوبی پایش می‌کنند و در زمان مناسب و با میزان سرمایه‌ی کافی وارد این بازارها هم می‌شوند.

نههنگ‌ها دارایی بسیار زیادی دارند و خیلی زیرکانه عمل می‌کنند.نهنگ‌ها دارایی بسیار زیادی دارند و خیلی زیرکانه عمل می‌کنند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *