سعودی‌ها مسیر صادرات نفت را تغییر دادند

سعودی‌ها مسیر صادرات نفت را تغییر دادند

سعودی‌ها، صادرات نفت بیشتری را برای اجتناب از جنوب دریای سرخ، تغییر مسیر دادند.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، گزارش‌های بلومبرگ و رویترز نشان می دهد در بحبوحه افزایش ریسکهای کشتیرانی در دریای سرخ به دلیل عملیات دریایی نیروهای مسلح یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی، عربستان سعودی صادراتش را از پایانه شمالی خود در دریای سرخ افزایش داده است تا از منطقه خطر اجتناب کند.

طبق داده‌های ردیابی بلومبرگ، صادرات نفت از پایانه معاجز عربستان سعودی در ژانویه، ۵۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت.

پایانه معاجز که در کرانه غربی عربستان نزدیک ینبع است، ۱۸ میلیون بشکه برای صادرات در ژانویه ارسال کرد، در حالی که در دسامبر، صادرات از این پایانه، تنها هشت میلیون بشکه بود.

نفت خامی که از پایانه معاجز ارسال می شود، می تواند به سمت شمال حرکت کند و از تنگه باب المندب که در آنجا، شاهد حوادث امنیتی بوده است، اجتناب کنند.

نفت خام بارگیری شده در معاجز، به خط لوله سومد در مصر وارد می شود و سپس به پایانه ای در سواحل دریای مدیترانه پمپاژ شده و سپس به مشتریان نهایی منتقل می شود.

با وجود تحولات اخیر دریای سرخ و در حالی که محل برخی از بارگیری ها از منطقه جنوبی دریای سرخ تغییر یافته، سعودی‌ها همچنان به استفاده از تنگه باب المندب ادامه می دهند.

طبق گزارش رویترز، داده‌های ردیابی نفتکش نشان می دهد حداقل دو محموله بارگیری شده در معاجز در ژانویه، از طریق تنگه باب المندب به جنوب رفته اند.

در بیانیه‌های عمومی، سعودی‌ها همچنان اصرار دارند که محموله‌های این کشور از جنوب دریای سرخ دوری نمی‌کنند. هفته گذشته، یکی از مقامات ارشد آرامکو به بلومبرگ گفت: عربستان سعودی با وجود ریسک امنیتی، همچنان نفت خام خود را از مسیر دریای سرخ صادر می کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، این عملکرد تفاوت چشمگیری با سایر صادرکنندگان نفت دارد که مسیر تردد نفتکشها را از دریای سرخ تغییر داده اند و در نتیجه، با سفر طولانیتر در اطراف دماغه امید نیک آفریقا، به میزان قابل توجهی بر هزینه هایشان افزوده شده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *