یک پیش‌بینی از قیمت دلار ۱۷ بهمن

یک پیش‌بینی از قیمت دلار ۱۷ بهمن / فاز دلار چیست؟

قیمت دلار در سومین روز هفته با نوسان کاهشی بازگشایی شد. برگشت قیمت این اسکناس به پله‌ چهارم کریدور ۵۰ هزار تومانی با ارزپاشی سیاست‌گذار رخ داد اما روند تقاضا بر قدرت بازارساز چربید و این اسکناس به همراه افزایش قیمت درهم به کانال‌ بالاتر راه یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دلار روز دوشنبه با کاهش قیمت و عقب‌نشینی از نیمه کریدور ۵۰ هزار تومانی بازگشایی شد؛ اما در ادامه معاملات، روند تقاضا تشدید شد و زور بازارساز به افزایشی‌ها نرسید. این اسکناس بار دیگر در میانه کریدور ۵۰ هزار تومانی قرار گرفت و سایر ارزها نظیر درهم نیز در روند صعودی قرار گرفتند و مسیری که صبح دوشنبه رفته بودند را برگشتند.

تجارت نیوز در گزارشی نوشت: در سومین روز هفته برخی معامله‌گران رشد تقاضا را عاملی در به هم خوردن معادلات سیاست‌گذار برای بازار ارز عنوان کردند. به اعتقاد آنها برگشت قیمت درهم به کانال ۱۵ هزار تومانی، رسیدن پوند انگلیس به نزدیکی کانال ۷۰ هزار تومانی و بازگشت یورو به نزدیکی منطقه ۶۰ هزار تومانی حکایت از کاهش قدرت سیاست‌گذار در مدیریت بازار ارز و ارزپاشی دارد.

پیش بینی قیمت دلار

تحلیلگران اقتصادی روند برگشتی قیمت دلار در سه روز اخیر را اصلاح قیمت در روند صعودی می‌دانند و معتقدند که این اصلاح قیمت، دوام زیادی ندارد و دلار دوباره به سقف کریدور برمی‌گردد. آنها می‌گویند تا پیش از پایان‌یافتن سال جدید، دلار سقف قیمتی قبلی را خواهد شکست.

کارشناسان اقتصادی می‌گویند قیمت دلار در بلندمدت به متغیرهای کلان اقتصادی وابستگی دارد و تاثیر اخبار، رویدادهای سیاسی و ایجاد فضای آرام در معاملات، اثر کوتاه‌مدتی بر بازار ارز دارد. آنها معتقدند متغیرهای اقتصادی کشورها تحت تاثیر شرایط یا استراتژی‌های بلندمدت تغییر می‌کند. بنابراین نباید انتظار داشته باشیم با ریتم اخبار مساعد یا ارزپاشی، فاکتورهای اقتصادی تغییر کند و بعید است که دلار با سناریوسازی سیاست‌گذار در بلندمدت کنترل شود.

فاز معامله‌گران بازار ارز تغییر کرد

در معاملات روز دوشنبه، بازار ارز برخلاف دو روز ابتدایی هفته حاکی از تمایل معامله‌گران به خرید بود تا فروش. با توجه به اینکه پایان سال ذر پیش است، فعالان بازار ارز در روزهای اخیر ترجیح می‌دهند به جای تماشاچی بازیگر باشند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *