طلا باز هم گران شد/ یک پیشگویی عجیب درباره رقم طلا در روزهای آینده

طلا باز هم گران شد/ یک پیشگویی عجیب درباره رقم طلا در روزهای آینده

درست است که از طلا همواره به عنوان یک پشتوانه ایمن در برابر تورم یاد می‌شود، اما بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری این فلز گرانبها به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۶ درصد افزایش به ۲۰۱۳ دلار و ۵۹ سنت رسید.

تسنیم به نقل از رویترز نوشت: قیمت طلا افزایش یافته اما در آستانه دومین کاهش هفتگی قرار دارد. اطلاعات اقتصادی آمریکا در مورد بالا رفتن تورم دورنمای کاهش زود هنگام نرخ بهره فدرال رزرو را کمرنگ کرده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۶ درصد افزایش به ۲۰۱۳ دلار و ۵۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۴۶ درصدی به ۲۰۲۴ دلار و ۱۰ سنت رسیده است.

شاخص دلار افزایش یافته و سود اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا هم رو به افزایش است. بدین ترتیب تمایل برای خرید طلا کاهش می‌یابد.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان می‌دهد شاخص قیمت تولیدکننده در این کشور در ژانویه بیش از حد انتظار افزایش یافته است. قیمت‌های مصرف‌کننده هم افزایشی بیش از حد انتظار داشته‌اند.

درست است که از طلا همواره به عنوان یک پشتوانه ایمن در برابر تورم یاد می‌شود، اما بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری این فلز گرانبها به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

تحلیلگران عقیده دارند با توجه به اینکه انتظار نمی‌رود فدرال رزرو نرخ بهره را در ماه مارس پایین بیاورد، قیمت طلا هم به سختی از ۲۰۰۰ دلار فراتر می‌رود.

تاجران حالا ۷۳ درصد احتمال می‌دهند روند کاهش نرخ بهره از ماه ژوئن آغاز شود.

رافائل باستیک، رئیس فدرال رزرو آتلانتا در روز پنجشنبه گفت این بانک نیاز به زمان بیشتری برای بررسی دورنمای کاهش نرخ بهره دارد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۲.۲۸ درصد افزایش به ۲۳ دلار و ۴۸ سنت رسید و پلاتین با ۰.۹۸ درصد افزایش ۹۰۹ دلار و ۶۳ سنت معامله می‌شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *