تعیین‌تکلیف پروازهای چارتر کیش و قشم توسط سازمان هواپیمایی 

تعیین‌تکلیف پروازهای چارتر کیش و قشم توسط سازمان هواپیمایی 

تابستان امسال سازمان هواپیمایی کشوری در بخشنامه‌ای به شرکت‌های هواپیمایی ابلاغ کرد که پروازهای چارتری در همه مسیرهای داخلی غیر از مناطق نفت‌خیز، ممنوع است. اما در ایام کم تقاضای سفر و در راستای توسعه گردشگری جزایر کیش و قشم، از سوی سازمان هواپیمایی کشوری تصمیم‌گیری شد که پروازهای کیش و قشم از ممنوعیت چارتر خارج شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به‌دنبال مشکلات موجود در پیدا کردن و خریدن بلیت هواپیما و قیمت‌های بالاتر از نرخ مصوب که به‌صورت چارتری به فروش می‌رفت، مهرداد بذرپاش -وزیر راه و شهرسازی- مردادماه امسال به سازمان هواپیمایی کشوری گفت ترتیبی اتخاذ کند که پروازهای چارتری تا اطلاع ثانوی لغو شود تا آرامش به بازار بلیت برگردد. با وجود این، در برخی از مسیرها و در ایام کم‌تقاضا، این محدودیت برداشته شده بود.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته خبری مبنی‌بر لغو پروازهای چارتری قشم و کیش از پایان بهمن‌ماه منتشر شد، در این راستا به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو، سخنگوی این سازمان با توجه به اتمام مهلت بخشنامه قبلی درباره پروازهای چارتری کیش و قشم، اظهار کرد: این سازمان به زودی بخشنامه جدید را درباره این دو مسیر صادر می‌کند.

وی افزود: تابستان امسال سازمان هواپیمایی کشوری در بخشنامه‌ای به شرکت‌های هواپیمایی ابلاغ کرد که پروازهای چارتری در همه مسیرهای داخلی غیر از مناطق نفت‌خیز، ممنوع است. اما در ایام کم تقاضای سفر و در راستای توسعه گردشگری جزایر کیش و قشم، از سوی سازمان هواپیمایی کشوری تصمیم‌گیری شد که پروازهای کیش و قشم از ممنوعیت چارتر خارج شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: اعتبار بخشنامه اخیر تا پایان بهمن ۱۴۰۲ قید شده بود و سیاست جدید سازمان در این‌خصوص در اوایل هفته آینده بعد از رصد بازار و بررسی‌های کارشناسی به ذی‌نفعان اعلام خواهد شد.

یازرلو یادآور شد: اینکه عنوان شده است پروازهای چارتری کیش و قشم پایان بهمن ماه به پایان می‌رسد، صحیح نیست، بلکه این موضوع در دست بررسی است و سازمان هواپیمایی کشوری پس از همه بررسی‌ها نتیجه نهایی را به‌زودی اعلام خواهد کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *