از حساب این افراد خودبه‌خود مالیات کسر می‌شود

از حساب این افراد خودبه‌خود مالیات کسر می‌شود/ اعلام جزییات

سرپرست مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی گفت: طبق بودجه سال ۱۴۰۳ در سال آینده، اگر فردی اقدام به پرداخت بدهی مالیاتی خود نکرده باشد، به صورت سیستمی و آنلاین حساب‌های فرد مسدود و مبلغ بدهی کسر و به حساب سازمان امور مالیاتی واریز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شاهین مستوفی، سرپرست مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی افزود: طبق قانون بودجه سال ۱۴۰۳ قرار است به محض شناسایی فرد بدهکار مالیاتی، مسدودی سیستمی حساب انجام شود و به مجرد اینکه وجه در حساب فردی که دارای بدهکاری مالیاتی است بارگذاری شود در هر حساب، شعبه و هر بانک کشور بلافاصله حساب فرد شناسایی می‌شود و تا میزان بدهی مالیاتی که فرآیندهای قانونی برای آن انجام شده و بدهی مالیاتی آن قطعی شده از طریق تراکنش‌های های سیستمی که بین سازمان امور مالیاتی، بانک مرکزی و بانک‌های عامل ایجاد می‌شود حساب مسدود می‌شود و تا سقف بدهی بدهکار مالیاتی وصول می‌شود.

سرپرست مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی خاطرنشان کرد: پس از مسدودی حساب، ظرف ۵ روز بانک مکلف به برداشت و واریز به سازمان امور مالیاتی است.

مستوفی تاکید کرد: باید توجه داشت، این روند بعد از طی فرآیندهای قانونی انجام می شود، یعنی برگه قطعی مالیات به بدهکار مالیاتی داده شده باشد و بعد از ده روز به واسطه پرداخت نکردن بدهی، برگه اجرایی برای فرد صادر شده باشد و به فرد ابلاغ شده و بعد از یک ماه از تاریخ ابلاغ برگه اجرایی، فرد اقدام به پرداخت نکرده باشد، حالا سازمان امور مالیاتی اجازه وصول بدهی مالیاتی از طریق مسدودی حساب‌های فرد را خواهد داشت.

وی افزود: در مدت فرصت یک ماهه هم فرد می‌تواند اگر اعتراضی به قطعیت بدهی داشته باشد اقدام کند ولی اگر یک ماه گذشت و فرد اعتراضی نداشته و یا اعتراض وی رد شد و فرد اقدام به پرداخت نکند سازمان امور مالیاتی اجازه برداشت از حساب و وصول بدهی را خواهد داشت.

وی ادامه داد: تا به حال فرآیندهای امکان شناسایی سیستمی حساب‌های بانکی کسانی‌که بدهکار مالیاتی بودند میسر نبود و این اطلاعات از سامانه‌های خود سازمان امور مالیاتی اخذ می‌شد تا با بانک و شعبه مربوطه مکاتبه کنیم و با رعایت آیین نامه ماده ۲۱۸ قانون مالیات‌های مستقیم نسبت مسدودی حساب و برداشت و پرداخت آن به سازمان امور مالیاتی اقدام شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *