مراقب باشید/ ۵۰۰۰ کارت سوخت در تهران به این دلایل مسدود شد

مراقب باشید/ ۵۰۰۰ کارت سوخت در تهران به این دلایل مسدود شد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون، پنج هزار کارت هوشمند سوخت شخصی در منطقه تهران مسدود شده است.

به گزارش خبرآنلاین، با اعلام روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی گفت: در این مدت، پن این تعداد کارت سوخت بنزین و نفتگاز که از سهمیه سوخت یارانه‌ای آنها سوء استفاده می‌شد، شناسایی شد و بیش از ۲۵۰ پرونده تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

یاسمی اذعان کرد: با بررسی روند سوختگیری‌ها و استخراج شماره پن کارت‌های دارای تراکنش پرتکرار به صورت متوالی توسط گروه‌های بازرسی منطقه تهران، این تعداد کارت سوخت مسدود شد.

وی افزود: گروه‌های ویژه، ظرفیت باک خودروها با لیتراژ سوخت‌گیری کارت‌های سوخت در طی روز را بررسی کرده و نتایج را با تصاویر ضبط شده توسط دوربین‌های مدار بسته موجود در جایگاه‌ها مطابقت می‌دهند.

رئیس کارگروه تخصصی تأمین و توزیع سوخت کلانشهر تهران تأکید کرد: شهروندان از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران و همچنین کارکنان جایگاه‌های عرضه سوخت خودداری کنند.

این مقام مسئول گفت: شهروندان در صورت رؤیت هرگونه تخلف در جایگاه‌های عرضه فرآورده می‌توانند با سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان۰۹۶۲۷ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تماس حاصل کرده و پیشنهادات، شکایات و انتقادات خود را ثبت کنند تا در اولین فرصت رسیدگی شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *