لوازم خانگی و مواد شوینده مجوز افزایش ندارد

حسین فرهیدزاده امروز در حاشیه قرارگاه ملی نظارت و بازرسی نوروز و ماه رمضان در جمع خبرنگاران گفت: امروز جلسه‌ای برای تنظیم و نظارت بر بازار ایام پایانی سال و ماه مبارک تشکیل و در خصوص مشکلات استان ها صحبت شد.

رییس سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان گفت: با توجه به برنامه قرارگاه با یک اقدام مشترک ذیل کمیته اقدام مشترک و با همکاری تعزیرات و اتاق اصناف و وزارت جهاد تلاش داریم تا بازار را تنظیم کنیم و از ظرفیت بازرسان استفاده کنیم.

وی افزود: برای تنظیم بازار دو ماه آینده بازرسان سازمان تعزیرات و وزارتخانه‌های جهاد و صمت و اصناف به میدان وارد می شوند.

فرهید زاده گفت:‌ با استفاده از ظرفیت های ارتباطی مانند سامانه ۱۲۴ برای ثبت شکایات در خدمت مردم هستیم و اگر گران فروشی اتفاق افتاده اطلاع رسانی شود ضمن اینکه به دنبال ایجاد یک اپلیکشن برای ایجاد سامانه ۱۲۴ هستیم تا مردم شکایات خود را ثبت و پیگیری و استعلام قیمت کنند.

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان اظهار داشت: بحث نظارت به تامین و توزیع بستگی دارد و همکاران در سازمان جهاد و صمت در تلاش برای تامین کالاهای اساسی هستند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد لذا در حوزه نظارت از تمام ظرفیت ها استفاده می شود.

فرهید زاده در خصوص افزایش قیمت کالاها بیان داشت تولید کنندگانی که درخواست افزایش قیمت دارند مستندات را برای ما ارسال می کنند و دفاتر صمت و جهاد بررسی می کنند اگر مجوزی برای افزایش قیمت بگیرند می توانند قیمت های جدید را اعمال کنند اما اگر مجوز نگیرند اجازه افزایش قیمت ندارند.

وی افزود: لوازم خانگی و مواد شوینده مجوزی برای افزایش قیمت هنوز دریافت نکرده اند و معاونت سرمایه‌ای سازمان حمایت آن واحدهایی را که خودسرانه افزایش قیمت داده اند را احضار و به آنها تذکر داده و ملزم به بازگشت قیمت ها به قبل شده اند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *