قیمت طلای جهانی بر نوار صعودی

قیمت طلا امروز (سه‌شنبه) در بازه محدودی معامله شد، زیرا سرمایه‌گذاران محتاطانه منتظر اطلاعات ماهانه مشاغل ایالات‌متحده و گزارش جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در کنگره بودند، که هر دو می‌توانند بر سیاست نرخ بهره تأثیر بگذارند.

بهای هر اونس طلا تا ساعت ۶ و ۱۵ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۲.۸ درصد افزایش به ۱۸۴۹ دلار و ۳۰ سنت رسید و قیمت طلا در بازار آمریکا نیز با ۰.۱۵ درصد افزایش به ۱۸۵۰ دلار و ۳۰ سنت رسید.

شاخص دلار ۰.۱ درصد افزایش یافت و باعث شد که شمش برای خریدارانی که سایر ارز‌ها را در اختیار دارند ارزان‌تر شود. داده‌های روز دوشنبه نشان داد که سفارش‌های جدید برای کالا‌های تولیدی ایالات متحده در ژانویه کاهش یافته است، اما افزایش ماشین‌آلات و طیف وسیعی از محصولات دیگر نشان می‌دهد که تولید می‌تواند جایگاه خود را دوباره به دست آورد.

بانک فدرال رزرو نیویورک روز دوشنبه گفت: زنجیره‌های عرضه جهانی به حالت عادی بازگشته‌اند و فشار‌ها به کمترین میزان قبل از همه‌گیری کووید-۱۹ کاهش یافته است که می‌تواند به کاهش تورم نیز اشاره کند.

پاول، رئیس فدرال رزرو قرار است در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه گزارش ۶ ماهه خود را در کنگره ارائه کند که در مورد مسیر انقباض بانک مرکزی ایالات‌متحده مورد توجه خواهد بود. گزارش مشاغل ایالات متحده برای ماه فوریه نیز روز جمعه ارائه می‌شود.

قیمت جهانی نفت کاهش یافت

چه طلا به عنوان محافظ در برابر تورم در نظر گرفته می‌شود، اما افزایش نرخ بهره تمایل به شمش با بازده صفر را کاهش می‌دهد. فعالان بازار انتظار دارند که فدرال رزرو در نشست ۲۱ تا ۲۲ مارس خود، نرخ بهره را ۲۵ واحد افزایش دهد که اوج آن در ماه سپتامبر و ۵.۴۸۸ درصد بود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره بدون تغییر ۲۱.۰۳ دلار بود و پلاتین ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۹۷۲ دلار و ۷۱ سنت رسید و پالادیوم ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۴۳۰ دلار و ۷۹ سنت رسید.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *