ادامه ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو

سعید موتمنی در رابطه با آخرین وضعیت قیمت خودرو در بازار، اظهار داشت: با توجه به کاهش قیمت ارز، قیمت خودرو در بازار در حال کاهش است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو اظهار داشت: کاهش قیمت خودرو ناشی از کاهش قیمت ارز است و این کاهش قیمت علت دیگری نیز ندارد.

وی افزود: در روزهای گذشته قیمت انواع خودروهای داخلی، وارداتی و مونتاژی بین 10 تا 15 درصد کاهش یافته است اما معاملات در نقطه صفر است و بازار خودرو در رکود است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه داراران و فروشندگان خودرو بیان داشت: اگرچه برای خرید خودرو با قیمت کارخانه‌ای مشتری بسیار است، اما در بازار آزاد طی روزهای گذشته خرید و فروشی تقریبا صورت نمی‌گیرد و متقاضیان در انتظار ثبات قیمت هستند.

موتمنی بیان داشت: چه زمانی که قیمت خودرو افزایش داشت و چه اکنون که قیمت‌ها در حال کاهش است، خرید و فروشی در بازار صورت نمی‌گیرد و تا زمانی که بازار به آرامش نرسد، بازار خودرو از رکود خارج نمی‌شود.

وی بیان داشت: قیمت 206 تیپ 2 در هفته گذشته 550 میلیون تومان بود که با کاهش قیمت امروز در بازار به قیمت حدود 470 میلیون تومان معامله شد.

رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو بیان داشت: همچنین قیمت پژو پارس در بازار هفته گذشته حدود 550 میلیون تومان بود که قیمت این خودرو در روز جاری به 475 میلیون تومان رسیده است.

وی افزود: قیمت رانا نیز طی روزهای اخیر از 520 میلیون تومان به 470 میلیون تومان کاهش یافته است و قیمت تارا دنده‌ای از 750 میلیون تومان به 665 میلیون تومان کاهش یافته است.

موتمنی بیان داشت: هایما اس 7 پلاس نیز که تا هفته گذشته قیمت آن به یک میلیارد و 730 میلیون تومان رسیده بود قیمت آن اکنون به یک میلیارد و 500 میلیون تومان رسیده است.

وی افزود: خودروهای تیبا هاچ بک و صندوق دار نیز در این هفته حدود 50 میلیون تومان کاهش قیمت داشته است، و قیمت کوئیک آر و کوئیک دنده‌ای نیز حدود 60 میلیون تومان کاهش داشته است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *