قیمت مصوب زولبیا و بامیه ماه رمضان مشخص شد

«علی بهره‌مند» امروز (یکشنبه) افزود: قنادان طی ماه‌های گذشته با اجرای طرح مردمی یارانه‌ها، با افزایش قیمت مواد اولیه همچون آرد، روغن، شکر و تخم مرغ روبه‌رو شدند، اما به دلیل ماه مبارک رمضان و رعایت حقوق شهروندان باید این محصولات با نرخ‌های مصوب عرضه شود.

رییس اتحادیه قنادان تهران با اشاره به اینکه کمبودی در تامین مواد اولیه در کشور نداریم، اظهارداشت: تشدید نظارت‌ها در توزیع مواد اولیه یارانه‌ای می‌تواند کمک مناسبی برای واحدهای تولیدی باشد، تا برخی در ایام خاص سودجویی نکنند و تولیدکنندگان با آرامش به تولید خود ادامه بدهند.

بهره‌مند با بیان اینکه هر ساله قیمت جدید زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان با توجه به قیمت مواد اولیه تعیین و به اتحادیه‌ها و صنوف مربوطه ابلاغ می‌شود، تصریح کرد: نرخ مصوب زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، اتاق اصناف، سازمان صمت(صنعت، معدن و تجارت) و اتحادیه‌های مربوطه تعیین می‌شود.

زولبیا و بامیه را از قنادی‌های معتبر خریداری کنید

رییس اتحادیه قنادان تهران گفت: قنادان موظفند بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت، زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان را به شکل کیفی و بهداشتی تولید و عرضه کنند و لازم است مردم این محصولات را از واحدهای تولیدی معتبر خریداری و مصرف کنند.

وی توصیه کرد: مردم از خرید و مصرف زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان به شکل فله‌ای و باز از دست‌فروشان خودداری کنند.

بهره‌مند از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در بحث شیرینی ایام نوروز و زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان موارد را با شماره تلفن ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و شماره‌های ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ اتحادیه اعلام کنند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

وی اضافه کرد: اکنون در مجموع ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینی‌فروشی دارای پروانه در سراسر کشور وجود دارد که از این تعداد حدود ۲هزار واحد پروانه‌دار در تهران فعالیت دارند.

طبق نرخ مصوب ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک ۷۰ هزارتومان و درجه دو ۶۰ هزارتومان تعیین شده بود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *