مهار تورم و حمایت عملی از تولید؛ سیاست قطعی بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲

متن پیام دکتر فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی به این شرح است:

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

در آغازین روز «نوروز» ۱۴۰۲، بهار طبیعت و فرا رسیدن «رمضان» بهار قرآن و حلول ماه ضیافت الهی، ضمن تبریک سال جدید به ملت بزرگ ایران اسلامی و خادمان شبکه بانکی کشور امید دارم سال جدید سالی سرشار از موفقیت و بهروزی برای ملت سربلند و ایران عزیز باشد.

بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور در سالی که مقام معظم رهبری آن را بنام «مهارتورم؛ رشد تولید» نامگذاری فرموده‌اند بر خود لازم می‌داند ضمن تشکر از دغدغه‌های ایشان، بسترسازی برای تحقق کامل این شعار مهم سال را عملیاتی کند و قطعا با تدابیر اتخاذ شده در بانک مرکزی و مجموعه دولت سیزدهم در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی، سال جدید نوید بخش خبرهای خوبی برای ملت بزرگوار ایران اسلامی خواهد بود.

بانک مرکزی در تداوم سیاست‌های خود در جهت انضباط پولی شبکه بانکی، کاهش اتکای دولت به منابع بانک مرکزی و کنترل نقدینگی و پایه پولی؛ مهار تورم را در دستور کار جدی خود در سال ۱۴۰۲ دارد.

همچنین در سایه تدابیر ویژه‌ای که در حوزه دیپلماسی اقتصادی و سازماندهی جدید برای کنترل بازار ارز، امید داریم شاهد کاسته شدن نوسان نرخ ارز و منطقی شدن انتظارات تورمی باشیم و از این طریق پیام ثبات اقتصادی را به فعالان اقتصادی مخابره کنیم.

قطعا سال ۱۴۰۲ سالی دشوار برای سوداگران ارز و قاچاق کالا و البته تقویت حمایت‌ها از بخش واقعی اقتصاد و تولید خواهد بود.

شبکه بانکی در سال جدید نیز همچون سال گذشته یاریگر تولید خواهد بود و اعطای تسهیلات برای رونق روزافزون تولید اولویت نخست شبکه بانکی است. رشد ۳۸ درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۱ و سهم ۷۵ درصدی بخش تولید از این تسهیلات گویای عزم جدی شبکه بانکی در حمایت عملی از تولید است ضمن اینکه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۸ درصدی اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان بودیم.

مهار تورم و حمایت عملی از تولید؛ سیاست قطعی بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲

با تاکید بر اینکه مهار تورم و حمایت عملی از بخش‌های تولید سیاست قطعی بانک مرکزی است سالی پر از نشاط همراه با امید و بهروزی برای تمامی هموطنان آرزومندم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *