رکورد مصرف بنزین باز هم افزایش یافت

علی‌اکبر نژادعلی در این باره گفت: ثبت رقم مصرف ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در روز پایانی سال، عدد بسیار بزرگ و بی‌سابقه‌ای محسوب می‌شود که این امر، لزوم مدیریت بهینه سوخت از سوی مردم در ایام نوروز را دوچندان می‌کند.

وی تاکید کرد: با توجه به این که نظارت‌های شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بر امر سوخت رسانی از بیستم اسفند ماه سال جاری، هماهنگی با مناطق و نواحی و رصد میزان مصرف سوخت انجام شده است، به همت همکاران من در ستاد و مناطق این شرکت و کارکنان زنجیره توزیع، سوخت‌رسانی به نحو احسن انجام می‌شود و هیچ کمبودی وجود ندارد؛ اما امیدواریم مردم نیز در بحث صرفه‌جویی در مصرف، این موضوع را مدنظر قرار دهند که سوخت سرمایه ملی است و هر چه صرفه‌جویی بیشتری داشته باشیم، توان ما در بحث توزیع مناسب سوخت در نقاط مختلف کشور بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی میانگین مصرف ۱۰ روزه منتهی به پایان سال ۱۴۰۱ را ۱۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر اعلام کرد و افزود: این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (ده روزه پایانی سال ۱۴۰۰) ۱۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

نژادعلی بیان کرد: با احتساب وجود ۱۹ میلیون سواری خودروی شخصی، اگر هر خودرو فقط یک لیتر کمتر بنزین مصرف کند، معادل تولید یک پالایشگاه در مصرف صرفه‌جویی محقق خواهد شد.

وی با تاکید بر این که توزیع بنزین در کشور به نحو مطلوب در جریان است و هیچ کمبودی در ذخایر استراتژیک وجود ندارد، گفت: امیدواریم با مصرف بهینه، هم‌ترازی تولید و مصرف بنزین تبدیل به ناترازی نشده و تبدیل به واردکننده بنزین نشویم.

رکورد مصرف بنزین باز هم افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی رعایت مواردی مانند رانندگی با سرعت مناسب، خودداری از توقف‌های بیش از دو دقیقه و روشن نگه‌داشتن موتور خودرو در مواقع غیرضروری و تنظیم مناسب باد لاستیک‌ خودروها را در کاهش مصرف بنزین موثر دانست و گفت: رعایت همین موارد به ظاهر کم‌اهمیت، منجر به کاهش مصرف حدود نیم‌لیتری در هر خودرو خواهد شد که به اهداف مدیریت مصرف سوخت در کشور کمک خواهد کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *