مهار تورم و رشد تولید از اولویت‌های دولت و مجلس است

غلامرضا منتظری درباره نامگذاری امسال به عنوان “مهار تورم و رشد تولید” از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: امیدوارم سال جدید پر از خیر و برکت و گره گشایی برای مشکلات مردم باشد و شاهد راهبرد‌های تحول آفرین در جهت مرتفع شدن مسائل کشور از طرف متولیان امر باشیم، آغاز هر سال از سوی مقام معظم رهبری راهبرد‌های جدید ارائه می‌شود که مسیر حرکت کشور را مشخص می‌کند، تحقق این رهنمود‌ها با اقدامات کارشناسی، باعث کسب افتخارات بیشتر برای ایران عزیز و سربلند می‌شود.

منتظری با اشاره به هم اندیشی، همدلی و همراهی بین دولت و مجلس برای تحقق پیام سال، گفت: خوشبختانه طی یکسال گذشته شاهد تعامل، هم اندیشی، همدلی و همراهی فی مابین دولت و مجلس بودیم، بی تردید تحقق این پیام در سال ۱۴۰۲ باید در اولویت دولت و مجلس باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اگر تعامل دو طرفه بین سرمایه‌های توانمند دو قوه یعنی مجلس و دولت وجود داشته باشد، می‌توان شاهد گره گشایی در بسیاری از مشکلات باشیم، باید به این باور برسیم که می‌توانیم تمام مشکلات را با ظرفیت‌های داخلی حل کنیم و قرار نیست افرادی که خارج مرز‌ها هستند حلال مشکلات کشور ما باشند.

وی با تاکید به ظرفیت بخش خصوصی، یادآور شد: باید فرصت بخش خصوصی را باور کنیم، باوری در حد وجود داشتن نه در حد شعار؛ باید در برابر سرمایه گذاران و نخبگان توانمند فرش قرمز پهن کرده و از آنان دعوت کنیم تا در حل مشکلات به میدان بیایند، اگر نگاه ما فقط به منابع عمومی و دولتی محدود باشد، بی تردید بسیاری از اهداف ما محقق نخواهد شد.

منتظری ادامه داد: سرمایه گذاران به حمایت و امنیت دولت، مجلس و همه کارگزاران نیازمند هستند باید سرمایه گذاران حس امنیت و حمایت را داشته باشند، کاهش تورم و افزایش تولید نیازمند نقش آفرینی جدی سرمایه گذاران است دولتمردان باید در کنار حمایت‌های عملی که شامل فراهم آوردن تسهیلات برای سرمایه گذاران است، شرایط ثبات و آرامش را برای آنان فراهم کنند.

وی در ادامه به اصل پیش بینی پذیری در حوزه اقتصاد، اشاره کرد و یادآور شد: انتظار می‌رود، در سالی که مهار تورم و رشد اقتصادی نام گرفته دولت برای کاهش تورم و حتی مهار آن از ظرفیت تولید بهره لازم و کافی را برده و برنامه اقتصادی خود را شفاف و روشن برای مردم مشخص کند و همچنین مردم از دولت آقای رئیسی انتظار دارند در حوزه اقتصاد با همکاری تیم اقتصادی خود برنامه کوتاه مدت در جهت رفع فقر علاوه بر برنامه‌های بلند مدت داشته باشد، مردم ایران در مراسم باشکوه ۲۲ بهمن ماه حجت را تمام کردند و اثبات کردند که شایسته بهترین‌ها هستند و نباید برای تهیه کالا‌های اساسی خود در رنج باشند.

نماینده مردم درمجلس یازدهم در ادامه خاطرنشان کرد: دولت باید طرح‌هایی را در برنامه کوتاه مدت خود برای بهبود وضعیت معیشتی مشخص کند، که چه اقداماتی برای تثبیت نرخ ارز، پیشگیری از تورم و امنیت سفره معیشتی مردم دارد، دولت و مجلس باید ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی را مد نظر قرار دهند.

مهار تورم و رشد تولید از اولویت‌های دولت و مجلس است

عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس شورای اسلامی بااشاره به نقش نهاد‌ها و سازمان‌های فرهنگی وهنری، در کنترل تورم یادآور شد: دولت باید در برنامه‌های بلند مدت، چشم انداز، افق روشن و امید را در جامعه نهادینه کند تا اعتماد و رضایتمندی در جامعه رواج یابد، باید برنامه‌ها، اندیشه ها، کار، تلاش و تقویت فرهنگ حمایت از کار، در جامعه فرهنگ سازی شود. این مهم در سایه عملکرد محکم نهاد‌های فرهنگی محقق می‌ش

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *