خریداران نهایی نوبت اول خودرو‌های وارداتی مشخص شدند

مهدی ضیغمی گفت: متقاضیان خرید خودرو‌های وارداتی تا پایان روز چهارشنبه ۹ فروردین فرصت داشتند تا با مراجعه به سایت saleauto.ir نسبت به ثبت نام و انتخاب خودرو اقدام کنند.

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت با بیان اینکه از ۱۲۰ هزار متقاضی خرید خودرو‌های وارداتی ۳۴ هزار نفر واجد شرایط خرید شدند، افزود: در مرحله اول عرضه خودرو‌های وارداتی ۱۱۰۸ خودرو چانگان در دو مدل، چانگان CS۳۵ Plus تیپ ۲ و تیپ ۳ عرضه شد و بنابراین براساس نوبت دهی اسامی ۱۱۰۸ نفر اول برای خرید این خودرو‌ها مشخص شده است.

ضیغمی بیان داشت: اطلاع رسانی به متقاضیان خرید خودرو‌های وارداتی که اسامی آن‌ها برای خرید ۱۱۰۸ خودرو وارداتی چانگان در صدر قرار گرفته است طی یکی دو روز آینده از طریق ارسال پیامک انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در این دوره خودرو های وارداتی توسط شرکت سایپا عرضه می‌شود، گفت: بنابراین لیست اسامی ۱۱۰۸ نفر؛ امروز به شرکت خودروسازی سایپا اعلام می‌شود تا این شرکت زمان و محل ثبت عقد قرارداد را به خریداران اعلام کند.

مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت گفت: براساس تعهدی که به مشتریان داده ایم تحویل خودرو‌ها حداکثر سه ماه پس از عقد قرارداد است و هیچ چالش و مشکلی برای تحویل این خودرو‌ها وجود ندارد.

وی در مورد قیمت عرضه خودرو‌های وارداتی بیان داشت: قیمت نهایی خودرو‌ها مطابق رویه‌های جاری پس از ارسال دعوتنامه و با احتساب همه هزینه‌های قطعی واردات، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه شماره گذاری، اسقاط خودرو، بیمه شخص ثالث، کرایه حمل و سایر عوارض قانونی مشخص خواهد شد.

ضیغمی اظهار داشت: در این دوره ۲۴۰ دستگاه چانگان تیپ ۲ عرضه می‌شود که قیمت علی‌الحساب خروج از گمرک این نوع خودرو ۸۵۰ میلیون تومان و همچنین ۸۶۸ دستگاه چانگان تیپ ۳ عرضه می‌شود که قیمت علی الحساب درب خروج گمرک این خودرو ۹۰۰ میلیون تومان است که قیمت نهایی و قطعی آن‌ها پس از محاسبه هزینه‌های فوق تعیین می‌شود.

خریداران نهایی نوبت اول خودرو‌های وارداتی مشخص شدند

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *