آمار وحشتناک مدیر استارت‌آپ معروف ایرانی از میزان مهاجرت نیروهایش در کمتر از یک سال!

آمار وحشتناک مدیر استارت‌آپ معروف ایرانی از میزان مهاجرت نیروهایش در کمتر از یک سال!

آمار وحشتناک مدیر استارت‌آپ معروف ایرانی از میزان مهاجرت نیروهایش در کمتر از یک سال!

هم میهن نوشت:«امسال ۲۵ درصد کارمندان ما مهاجرت کردند.»یاسمن پریشان؛ مدیر ارشد منابع انسانی دیجی‌کالا این خبر را اعلام کرده است.

یاسمن پریشان در این باره گفته است:«سازمان دیجی‌کالا این روزها با حدود شش‌هزار نیروی کار و حدود هزاروهفتصد نفر ثابت، خیلی درگیر مسئله مهاجرت است. اگر بنا بر صحبت درباره نقش منابع انسانی در نگهداشت اعضای سازمان‌ها بود، باید این نکته را بگویم که با خروج هر فرد از سازمان، چیزی معادل ۳۰ درصد بیشتر از هزینه سالانه‌شان باید صرف جایگزین کردن‌شان کرد.»

در بخش دیگری از این مصاحبه آمده:«از ابتدای سال ۲۵ درصد از افراد جداشده از دیجی‌کالا به علت مهاجرت از سازمان رفته‌اند و استعفا داده‌اند. همچنان بالاترین نرخ مهاجرت برای تیم تکنولوژی و فناوری ماست، اما چیزی که مرا بسیار غافلگیر کرد، رشد روند مهاجرت در فضاهای دیگر؛ یعنی دیگر فضا به همکاران تکنولوژی محدود نیست و همکاران در حوزه‌های منابع انسانی، بازاریابی و مارکتینگ به فراخور تجربه‌شان و حتی شرایط تحصیلی را فراهم می‌کنند تا از ایران خارج شوند.»

او همچنین گفته است:«موضوعی که این روزها با توجه به شرایط فعلی مهم است، بالابردن هزینه مهاجرت برای نیروهای کلیدی است و به تعویق انداختن مهاجرت برای آنهایی که در این مملکت می‌توانند شرایط بهتری داشته باشند..»

۴۱۴۱

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *