احتمال افزایش قیمت کتب درسی

رضا مراد صحرایی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: مصوبه هیئت وزیران در این باره مربوط به سال ۹۳ بوده مبنی بر این که کسانی که باسواد می‌شوند ۲۰ درصد از سرانه باسوادی را به عنوان تشویقی دریافت کنند. این تشویقی یکبار در سال ۹۴ داده شده و دیگر ادامه پیدا نکرده بود. ما توانستیم اواخر سال یک بودجه ۲۰ میلیارد تومانی بگیریم و به این ترتیب تشویقی افرادی که در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ باسواد شده‌اند را امروز واریز کردیم.

صحرایی با بیان اینکه این مبلغ برای سال ۹۹، یک میلیون و ۸۰۰ هزار ریال و برای سال ۱۴۰۰، دومیلیون و ۶۰ هزار ریال تعیین شد اظهار کرد: حدود ۹۰ هزار نفر مشمول بودند که این مبلغ را دریافت کردند.

وی درباره زمان ریشه کنی بی‌سوادی گفت: ریشه‌کنی بی‌سوادی به طور مطلق امکان پذیر نیست، اما وضعیت سواد در کشور خوب است. هدف آرمانی ما ریشه کنی کامل بی‌سوادی است، اما دلایل مختلفی وجود دارد و گاهی اتفافاتی می‌افتد که ممکن است مانعی ایجاد کند، اما تلاش ما در همین راستا است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان نیز گفت: فرایند اعتراض آغاز شده است و امکان بارگذاری مدرک جدید در سامانه فراهم شد و ۱۰ استان، ۱۰ استان کار در حال انجام است و تا پنجم اردیبهشت اطلاعات دریافت می‌شود و سپس ارزیابان به ارزیابی می‌پردازند.

وی افزود: بازنگری آیین نامه که قول ما به معلمان بوده است را شروع کردیم و با پایش رتبه‌ها و مشخص شدن نتایج اعتراضات، اصلاحات انجام خواهد شد.

صحرایی درباره تعویق ثبت سفارش کتب درسی هم گفت: ثبت سفارش کتاب درسی به زودی آغاز خواهد شد. مسئله‌ای درباره قیمت داریم و اگر یارانه کاغذ را به همان صورتی که مدنظر ماست ندهند ممکن است قیمت کتاب بالا برود که رئیس جمهور دستور داد قیمت کتاب درسی نباید غیرمتعارف بالا برود و در حال رایزنی هستیم تا قیمت کتاب منطقی شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره اعطای فوق العاده به سرایداران نیز گفت: اعمال فوق‌العاده ویژه منوط به مذاکراتی است که باید با دیگر سازمان‌ها داشته باشیم.

احتمال افزایش قیمت کتب درسی

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *