سه روزنامه وابسته به اصلاحطلبان تاکید کردند آمریکا و اسرائیل یک ضلع اصلی این جنایت هستند و در طراحی آن نقش داشتهاند.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: در پی جنایت تروریستی اخیر که به شهادت ۸۵ هموطن انجامید، روزنامههای شرق و اعتماد و آرمان ملی، مقاله و اظهار نظری از حشمتالله فلاحتپیشه منتشر کردند که در آن آمده است: باید در نظر گرفت که انجام این حمله تروریستی به سود چه کسانی یا چه کشورهایی یا چه بازیگرانی است؟ بر اساس تجربه تاریخی یک مثلث در جنایات تروریستی به این بزرگی صاحب نقش است و فارغ از اینکه هر جریانی این جنایت را برعهده بگیرد نقش این مثلث غیر قابل انکار است. یقینا باید این جنایت هولناک در کرمان را در درون یک مثلث دید که یک ضلع آن دستگاههای اطلاعاتی، عملیاتی و جاسوسی رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا است.
رأس مثلث ترور، دستگاههای اطلاعات موساد و سازمان سیا است که همواره از اقدامات تروریستی علیه شهروندان ایرانی حمایت کردهاند. به ویژه اینکه الان رژیم صهیونیستی عملا عملیات ترور خود را آغاز کرده که بخشی از آن را در لبنان دیدیم و آمریکا هم به گونهای سعی میکند که موقعیت عمق استراتژیک ایران را تضعیف کند. هر زمان ایران در عمق استراتژیک خود به توفیقی میرسد، بلافاصله این دو رژیم در ایران یا علیه ایرانیها، اقدامات تروریستی صورت میدهند.
ضلع دیگر آن بازماندههای داعش است و از طرف دیگر باید اذعان داشت که ضلع دیگر این مثلث میتواند گروههای تروریستی اجارهای یا رهنی باشد که برای آنها ایدئولوژی یا دلیل انجام عملیات تروریستی تفاوت نمیکند و با رهن و اجاره هر کشور و بازیگری حاضر به انجام عملیات تروریستی هستند. با توجه به آنچه گفته شد، حتی اگر یک ضلع این مثلث تروریسم، مسئولیت فاجعه تلخ کرمان را هم برعهده بگیرد، نمیتوان آن دو ضلع دیگر را مبرا دانست و قطعا به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در طراحی یا اجرای این عملیات تروریستی که بهشدت محکوم است، نقش داشتهاند… اگرچه گمانهزنیها و مواضعی را از سوی مقامات داخلی و منطقهای شاهد بودیم، رژیم صهیونیستی متهم ردیف نخست است.
این روزنامهها در عین حال برخلاف شعار «نه غزه نه لبنان» و تخطئه رزمندگان مدافع حرم در عراق و سوریه که رویه پر تکراری در گذشته در میان برخی مدعیان اصلاحطلبی بود، خاطر نشان کردند: کاش برخی مسئولان، اعم از پدافند عامل و غیرعامل موضوع امنیت ملی را آنگونه میدیدند که سردار سلیمانی میدید و آنگونه پیگیری میکردند که شهید سلیمانی پیگیری میکرد. آن چیزی که حاج قاسم را متمایز و برجسته میکرد، این بود که شهید سلیمانی برای اجرای راهبرد امنیتی کشور ازخودگذشتگی تام و تمامی نشان داد.
اگر ناامنی و تروریسم در هر نقطه و در هر مرزی به ۴۰ کیلومتری خاک ایران نزدیک میشد، سردار سلیمانی مستقیما ورود پیدا میکرد؛ کمااینکه زمانی که تروریسم داعش به ۴۰ کیلومتری مرز ایران در خاک عراق رسید، حاج قاسم رأسا و شخصا به این موضوع ورود پیدا کرد و جبهه مبارزه با تروریسم را در لبنان و عراق مدیریت کرد و در نهایت تروریسم داعش با مبارزه سردار سلیمانی نابود شد. این در حالی است که ایالات متحده آمریکا با حمایت ۴۰ کشور تحت عنوان ائتلاف نیروهای مبارزه با تروریسم داعش نتوانستند به این موفقیت دست پیدا کنند.