اعلام قیمت قطعی و علی‌الحساب خودروهای وارداتی؛ قیمت این ۴ خودرو قطعی شد/ جدول قیمت.ها

اعلام قیمت قطعی و علی‌الحساب خودروهای وارداتی؛ قیمت این ۴ خودرو قطعی شد/ جدول قیمت.ها

ایرنا نوشت: بر اساس اطلاعیه سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، فقط آن دسته از متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در مرحله نخست ثبت‌نام کرده و اولویت آنان مشخص شده است، می‌توانند برای انتخاب خودروها از سه‌شنبه، ۱۶ آبان تا ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه روز پنجشنبه (١٨ آبان) اقدام کنند.

در اطلاعیه این سامانه آمده است: در این مرحله متقاضیان می‌توانند سه اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است هیچ‌گونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه فقط برای ثبت نام کنندگان قبلی است.

الف) خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره ۱: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه/ ریال

مرحله چهارم فروش خودروهای وارداتی از فردا آغاز می‌شود

برپایه این اطلاعیه، قیمت مندرج در جدول شماره ۱، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره‌گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و غیره به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود.

ب) خودروهای دارای قیمت علی الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره (۲) برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب در مبادی ورودی واحد: دستگاه/ ریال

مرحله چهارم فروش خودروهای وارداتی از فردا آغاز می‌شود

تبصره ۱- قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد.

تبصره ۲- قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارائه همه مستندات و مدارک مثبت و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و اعلام می‌ شود.

تبصره ۳- مطابق مصوبه شورای رقابت، ملاک قیمت قطعی خودرو، رقم محاسباتی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود که متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۴- مبلغ پرداختی در صورتی که علی‌الحساب اعلام شده باشد، پس از فراخوان اولیه به صورت ۵۰ درصد قیمت علی الحساب خواهد بود که پس از واریز مبلغ مذکور نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی توسط شرکت واردکننده اقدام می‌شود و درباره موارد مندرج در جدول شماره ۱ و همچنین مواردی که قیمت قطعی خودرو تا زمان دریافت پیامک اعلام شود، شرکت می‌تواند به صورت کامل قیمت قطعی را دریافت کند.

تبصره ۵- عدم واریز وجه حداکثر تا پنج روز پس از فراخوان انجام شده، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه حذف می‌شود.

تبصره ۶- حداکثر زمان تحویل خودرو برای قراردادهای منعقده ۳ ماه است، بر این اساس واردکنندگان باید حداکثر تا سه ماه پس از انعقاد قرارداد نسبت به صدور دعوت‌نامه تکمیل وجه براساس قیمت قطعی اعلام شده توسط شورای رقابت اقدام و همزمان تحویل خودرو به متقاضی انجام شود.

تبصره ۷- در صورت تاخیر در تحویل، قراردادهای مذکور مشمول جرایم تاخیر در تحویل مقرر در آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو و دستورالعمل‌های صادره در این زمینه خواهند شد. قراردادهای مذکور مطابق ضوابط مشمول سود مشارکت و انصراف نیست.

تبصره ۸- تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌ شود.

تبصره ۹- آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه «عدم تخصیص» را مشاهده می‌کنند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جدول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۱۰- اطلاعات همه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *