افزایش 52 درصدی قیمت چای

حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور درباره گرانی چای گفت: بخشی از افزایش قیمت چای مربوط به مواد اولیه و برگ سبزی است که از چایکاران خریداری می‌شود و همچنین هزینه‌های تولیدی که بر کارخانه مترتب است.
او افزود: قیمت برگ سبز سالیان سال رشد چندانی نداشت؛ بنابراین برای چایکاران به‌صرفه نبود که ورود به باغ کنند؛ لذا باتوجه‌به افزایش هزینه‌های تولید طی یکی دو سال اخیر قیمت برگ سبز را متعادل‌تر کردیم.

رئیس سازمان چای کشور ادامه داد: قیمت خرید تضمینی یک‌قلم برگ سبز چای‌کاران ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان اعلام شد که ۵۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و قیمت یک‌قلم برگ سبز درجه‌دو نیز با ۶۲ درصد افزایش به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
جهانساز افزایش قیمت چای را در جهت انگیزه‌بخشی به چایکاران اعلام کرد و گفت: ۷۰ درصد از افزایش قیمت برگ سبز مربوط به هزینه‌های تولید برگ سبز است ضمن اینکه هزینه‌های دیگری مانند هزینه سوخت نیز بر خود کارخانه مترتب است.
او ادامه داد: در گذشته که چای با قیمت پایین به بازار عرضه می‌شد خیلی از باغات رها شدند؛ چون صرفه اقتصادی برای چای‌کاران نداشت؛ اما با افزایش قیمت‌ها کارخانه‌های رها شده امیدوار شدند و به چرخه تولید برگشتند و در حال حاضر ۱۷۶ کارخانه فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان چای کشور از فعالیت ۵۲ هزار چای‌کار و ۲۲ هزار هکتار باغ چای سخن گفت و افزود: در حال حاضر بالغ بر ۵۲ هزار خانوار در این حوزه اشتغال به کار دارند.

جهانساز با تأکید بر اینکه قیمت‌ها در حوزه چای داخلی غیرمنطقی نیست، گفت: قیمت برگ سبز چای میانگین ۵۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

قیمت خرید تضمینی چای ۵۲ درصد افزایش یافت

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *