افزایش ۳ برابری تولید با اصلاح بذر تحقق می‌یابد

علیرضا مهاجر معاونت امور زراعت وزارت جهاد در دهمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی گفت: مسئولیت اصلی ما در وزارت جهاد تامین غذای مردم و امنیت غذایی کشور است.

او با بیان اینکه در افزایش کمیت محصولات کشاورزی سه نهاده مهم در کنار آب و هوای سالم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: کود، سم و بذر افزایش تولید را تضمین می‌کنند.

مهاجر ادامه داد: اصلاح بذر‌ها تا سه برابر تولید محصولات را افزایش می‌دهد، از این رو چاره‌ای جز تولید با کیفیت مناسب در داخل نداریم.

معاونت امور زراعت وزارت جهاد با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه اصلاح بذر‌ها و انتقال تکنولوژی مسئله مهمی است، افزود: برای ۹۵ میلیون مصرف کننده کشور که ۸۵ میلیون نفر جمعیت داخل و ۱۰ میلیون نفر اتباع افغان هستند، تامین غذا می‌کنیم.

او با بیان اینکه تکنیک‌های تولید سموم در جهان هر روز در حال پیشرفت است، افزود: در این باره نیاز است تولیدکننده‌های داخل به روز باشند. به عنوان مثال یکی از ضرورت‌های تولید محصولات صیفی نیاز به سمومی با دوره کارنس پایین است. در تولید خیار و گوجه فرنگی باید از سمومی استفاده شود که دوره کارنس آن کوتاه باشد تا مصرف کننده با خیال راحت از آن استفاده کند.

معاون وزیر جهاد ادامه داد: با توجه به آفتاب مناسب، ۹۰ درصد محصولات تولید داخل نسبت به مشابه خارجی در وضعیت بهتری قرار دارند.

مهاجر با اشاره به فناوری روز جهان در تولید سم افزود: دنیا به سوی کاهش حجم مصرف سموم رفته است، براین اساس ماهم باید مدافع تولید حداکثری محصولات با مصرف سموم پایین باشیم.

او با تاکید بر به روز شدن تولید کود و سم گفت: اگر در تولید کود و سموم به روز نشویم، امکان صادرات وجود ندارد یا با برگشت محصولات رو به رو خواهیم بود.

افزایش ۳ برابری تولید با اصلاح بذر تحقق می‌یابد

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *