اوضاع اقتصادی که مسئولان تعریف می کنند، مال یک ایران دیگر است؛ در ایران ما، قیمتهای کف بازار حرف می زند

اوضاع اقتصادی که مسئولان تعریف می کنند، مال یک ایران دیگر است؛ در ایران ما، قیمتهای کف بازار حرف می زند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:تورم و گرانی نتیجه یک عملکرد غلط است. در دوره اصلاح طلبان باشد، غلط است، در حاکمیت اصول گرایان باشد هم غلط است. نسبیت بردار نیست که در زمان روحانی کفر ابلیس باشد که همه تریبون‌ها علیه او بسیج بشوند. در زمانِ رئیسی بشود یک ارزش که – به اصطلاح-ارزشی‌ها در نقد آن کلامی برلب ننشاند.

بازار، راست حرف می‌زند. لذا مسئولان محترم را برای فهم درست شرایط اقتصادی، باید به کفِ بازار حواله داد نه به گراف‌ها و نمودارهایی که برای شان در پوشه کاری قرار می‌دهند.

حرف نمودارها، از جنسِ نرخ سود بانک هاست. بخواهند به مردم بدهند از آن چه اعلام می‌کنند اندکی کمتر است. و چون می‌خواهند بگیرند، از آنچه اعلام می‌کنند خیلی بیشتر می‌شود. جوری که ما مردم عادی متوجه فرمول‌ها نمی‌شویم.

می‌گویند تورم حدود 40 درصد است اما بر کدام محصول می‌شود انگشت گذاشت که از سال پیش تا الان کمتر از این رقم افزایش قیمت داشته باشد تا سرجمع قیمت‌ها با تورم 40 درصد مواجه شود؟ در بازار مواد غذایی که رکوردها هر لحظه درحال افزایش است.

فقط بازار راست می‌گوید. قیمت‌ها هم لزوما آن نیست که روی کاغذ می‌آید آن را با گوشت و پوست و استخوان در کف بازار باید فهم کرد. آن چه مسئولان محترم می‌گویند و آمارهایی که اعلام می‌کنند در یک ایرانِ دیگر است و الا در ایرانِ ما، قیمت‌ها چیز دیگری است. از این خبرهایی که اعلام می‌شود هم خبری نیست.

وضعِ واقعی ما مثل حال مردم اروپاست در گزارش‌هایی که تلویزیون پخش می‌کند! نه گزارش‌هایی که راوی حال مردمِ ایرانِ مسئولان است. مسئولان که وقت بازار رفتن ندارند تا قیمت‌ها و حال و روز مردم دست شان بیاید اما کاش افراد مورد وثوق خود را به بازار بفرستند فقط قیمت مواد غذایی را بپرسند، آن وقت خواهند فهمید حال و روزِ مردم را. خواهند دید “علی‌الارض” چه کارنامه‌ای دارند. چنین که شد، خود قضاوت خواهند کرد که خدا و خلقِ او درباره آنان چه حکمی می‌دهند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *