اولتیماتوم مالیاتی به ۱۵۰ هزار مالک خودروی لوکس

 اولتیماتوم مالیاتی به ۱۵۰ هزار مالک خودروی لوکس

تسنیم نوشت: مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: مالکان خودروهای لوکس بالای سه میلیارد تومان تا پایان بهمن برای پرداخت مالیات مهلت دارند.

شاهین مستوفی مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی با بیان تکالیفی که در قانون بودجه به عهده سازمان امور مالیاتی گذاشته شده گفت: بر اساس قانون میبایست، نسبت به مطالبه مالیات از املاک لوکس و گرانقیمت با ارزش بالای 20 میلیارد تومان و همچنین خودروهای لوکس با ارزش 3 میلیارد تومان، اقدام به محاسبه و مطالبه مالیات صورت گیرد.

وی افزود: سازمان امور مالیاتی در سال 1402 با دریافت اطلاعات بالغ بر 151 هزار خودرو از طریق ناجا، بالغ بر 2 هزار و 800 میلیارد تومان مالیات از مالکین خودروهای لوکس و گرانقیمت مطالبه کرد.

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی در خصوص خانه‌های لوکس و گرانقیمت گفت: با تکلیفی که برای سازمان امور مالیاتی مشخص شده، از مالکان واحدهای مسکونی گرانقیمتی که بیش از 10 سال در ملکشان ساکن هستند، مالیاتی مطالبه نمی‌شود..

وی بابیان اینکه متاسفانه اطلاعات مالکان خانه‌های لوکس در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار نگرفته گفت: به همین دلیل نتوانسته ایم برای سال 1402 مطالبه مالیاتی داشته باشیم، اما در سال 1400، بالغ بر 40 هزار واحد مسکونی لوکس و گرانقیمت شناسایی شده که نسبت به مطالبه یک و یک دهم همت از مالکان این واحدها مطالبه شد.

مستوفی گفت: به مالکان خودرو و خانه‌های لوکس و گرانقیمتی که مالیاتشان را پرداخت نکرده اند، اعلام کرده ایم که در صورت عدم پرداخت، با محدودیت‌هایی در نقل و انتقال موجه می‌شوند.

وی با اشاره دریافت 800 میلیارد تومان مالیات از مالکان 67 هزار خودرو لوکس در سال گذشته گفت:در بحث خانه‌های لوکس و گرانقیمت نیز درحال بررسی اعتراض مودیان در هیئت حل اختلاف مالیاتی هستیم.

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: درسال 1400 قانون چند خودوریی وجود داشت، اما در قانون بودجه 1041 و 1402، مالیات هر خودرو به صورت مجزا بررسی می‌شود.

وی همچنین گفت: مالکان خوردهای لوکس تا بهمن ماه امسال فرصت پرداخت مالیاتشان را دارند و بعد از پایان این مهلت قانونی، برگه مطالبه بصورت پیامکی والکترونیکی صادر و ابلاغ می‌شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *