برنامه برای واردات بیش از ۲۰۰ هزار خودرو خارجی در سال ۱۴۰۲

مصطفی طاهری درباره چشم انداز بازار خودرو و واردات در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: اگر شرایط اقتصادی کشور شرایط باثباتی باشد باتوجه به تحولات بازار خودرو از لحاظ تیراژ و واردات خودرو حتما شرایط خوبی در این بازار رقم خواهد خورد. مولفه هایی که سالیان قبل نداشتیم اکنون در بازار خودرو مهیا شده است. به عنوان مثال واردات خودرو ممنوع بود اما امسال واردات خودرو داریم. تیراژ خودرو حدود ۷۰۰ الی ۸۰۰ هزار دستگاه بود و اکنون به حدود یک میلیون و ۲۰۰ الی۳۰۰ رسیده است.

امید است بازار خودرو در سال ۱۴۰۲ ثبات بیشتری داشته باشد

وی در ادامه اظهار کرد: همه این مولفه ها حاکی از آن است که وضعیت این بازار می تواند سامان یابد مگر اینکه به این شرایط خوب، پارامترهای اقتصادی مانند تورم غیرقابل پیش بینی و یا افزایش پله ای قیمت ارز اضافه شود، اگر این اتفاق ها نیفتد ما مشکل خاصی نه در تامین قطعات و نه در تولید داریم.

رقم واردات خودرو در سال آتی عدد درشتی است

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدواریم این بازار در سال ۱۴۰۲ ثبات بیشتری داشته باشد، تصریح کرد: بر اساس برنامه دولت و آنچه که در لایحه بودجه پیش بینی شده است واردات خودرو در سال ۱۴۰۲ دو برابر آن چیزی است که قرار بود در سال ۱۴۰۱ محقق شود. از آنجا که دولت واردات خودرو را در سال ۱۴۰۱ دیر شروع کرد، نتوانست هدف واردات ۱۰۰ هزار خودرو را محقق کند اما هم مابقی هدف گذاری سال ۱۴۰۱ و هم دو برابر آن یعنی حدود ۲۰۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۲ وارد خواهد شد.

واردات خودرو

طاهری در پایان تاکید کرد: سرجمع این رقم برای واردات خودرو در سال ۱۴۰۲ می تواند عدد قابل قبول و درشتی باشد که امیدواریم محقق شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *