تخصیص تسهیلات کم‌بهره به واحدهای تولیدی سایت صنعتی منطقه آزاد اروند

تخصیص تسهیلات کم‌بهره به واحدهای تولیدی سایت صنعتی منطقه آزاد اروند

ناظمی، از تخصیص تسهیلات کم‌بهره به واحدهای تولیدی، جهت تامین مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی خبر داد.

«محمد ناظمی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین از منطقه آزاد اروند، بیان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند همواره در حال بررسی و احصاء مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در سایت صنعتی است.

مدیر توسعه نواحی صنعتی منطقه آزاد اروند، با بیان اینکه با بررسی‌هایی که به‌عمل آمده، بیش از ۹۰ درصد از مشکلاتی که واحدهای صنعتی دارند، چالش‌های مالی و کمبود سرمایه در گردش است،گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌های این سازمان، رفع این قبیل معضلات است و در همین راستا، در سال‌های اخیر برخی از این مشکلات به طُرُق مختلف با کمک این سازمان مرتفع شده است.

مدیر توسعه نواحی صنعتی منطقه آزاد اروند،تصریح کرد: این قبیل هم‌افزایی‌ و حمایت‌ها، شامل معرفی به بانک‌ها جهت اخذ تسهیلات و سایر روش‌های قانونی موجود بوده است.

ناظمی یادآور شد: در حال حاضر، با همکاری «شرکت زنجیره تأمین مالی دانش» در راستای حمایت مالی از واحدهای صنعتی و در جهت تأمین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت این شرکت‌ها، تسهیلاتی با نرخ بهره بسیار پایین ارائه شود که این فرآیند، به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: واحدهای صنعتی که به این تسهیلات نیاز داشته باشند از طریق معرفی به بانک ملی ایران می‌توانند آن را دریافت کنند.

وی با اشاره به وجود گزینه های دیگر حمایتی برای تأمین مالی شرکت‌ها گفت: در آینده نزدیک، سایر مشکلات را نیز می‌توانیم با کمک سایر ارگان‌ها و دستگاه‌های دولتی مرتفع کنیم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *