تسلا برای تغییر بازی رکورد می‌زند؟

تسلا برای تغییر بازی رکورد می‌زند؟

ایسنا نوشت:بی‌وای‌دی رکورد فروش سه ماهه خود را برای به چالش کشیدن تسلا در بازی خودروهای الکتریکی ثبت کرد.

خودروساز چینی بی‌وای‌دی در سه ماهه چهارم ۵۲۶ هزار و ۴۰۹ دستگاه خودروی تمام الکتریکی فروخته است، به این معنی که تسلا برای حفظ وضعیت شماره یک خود در روز سه شنبه (۲ ژانویه) به یک رکورد نیاز دارد.

پرفروش‌ترین برند خودروی چینی، فروش ۳۴۰ هزار و ۱۷۸ خودروی برقی و هیبریدی را در ماه دسامبر که شامل ۱۹۰ هزار و ۷۵۴ خودروی تمام الکتریکی است، به کمک تخفیف‌های شدید پایان سال گزارش کرد. در مجموع، بی‌وای‌دی ۳.۰۱میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۳ فروخت.

بی‌وای‌دی باید در چند روز دریابد که آیا به اندازه کافی خودرو فروخته است که برای اولین‌بار به صورت سه ماهه از تسلا سبقت بگیرد و به بزرگترین فروشنده خودروهای الکتریکی در جهان تبدیل شود. بر اساس برآوردهایی که بلومبرگ گردآوری کرده است، تحلیلگرانی که تسلا را دنبال می‌کنند، انتظار دارند حدود ۴۸۳ هزار و ۲۰۰ دستگاه شود.

مدل ۳ و سایبرتراک با روکش فولاد ضد زنگ که تحویل آن‌ها در پایان نوامبر آغاز شد، ممکن است به هدف فروش ۱.۸ میلیونی تسلا در یک سال آینده کمک کند. این خودروساز آمریکایی همچنین به‌تدریج هزینه‌ها را در ایالات‌متحده و چین تعدیل کرده است که جنگ قیمتی را در اواخر سال ۲۰۲۲ آغاز کرد که تا سال ۲۰۲۳ ادامه یافت.

حجم کل سال بی‌وای‌دی تقریباً به اندازه فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی آن در پنج سال گذشته بود. این شرکت مستقر در شنژن که هدف فروش سالانه سه میلیون نفر را داشت، در سال ۲۰۲۳ شاهد رشد سریعی بود که برای اولین‌بار در رتبه بندی ۱۰ فروش جهانی برتر خودرو قرار گرفت. سهام بی‌وای‌دی در سال ۲۰۲۳ تقریباً ۲۴ درصد سقوط کرد. بی‌وای‌دی به برنامه‌های توسعه جهانی تهاجمی خود در ۱۲ ماه گذشته ادامه داد.

انجمن خودروهای سواری این کشور در تخمین اولیه منتشر شده در دسامبر اعلام کرد، انتظار می‌رود فروش خرده‌فروشی خودروهای انرژی نو در سال ۲۰۲۳ در چین با ۳۶.۵ درصد افزایش سالانه به حدود ۷.۷۵ میلیون دستگاه برسد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *