تغییر روند قیمت خودرو در بازار امروز 12 اردیبهشت/ ریزش جزئی نرخ خودروهای داخلی

قیمت خودرو امروز، ۱۲ اردیبهشت 1402، با توجه به آمار و قیمت روزانه سایت کارنامه با تغییراتی مواجه شد.

قیمت خودرو که در هفته‌های گذشته روند نزولی به خود گرفته بود، روز گذشته خودرو هم‌گام با دلار و تحت تاثیر خبر برکناری رضا فاطمی‌امین افزایش قیمت را تجربه کرد. اما امروز قیمت‌ها ترمز بریدند و دوباره کاهش جزئی را تجربه کردند.

در سایت‌های خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به این شرح ثبت شده است:

قیمت پراید ۱۳۱ در روزهای گذشته با کاهش نسبی همراه شد و به ۳۵۰ میلیون تومان رسید. این درحالی است که پراید ۱۱۱ قیمت ۳۶۰ میلیون تومان را به ثبت رساند.

قیمت پژو پارس LX TU5، ساخت ۱۴۰۱ که این روزها جهش چشمگیری را تجربه کرده بود، امروز ۱۰ اردیبهشت ماه هم به روند افزایشی خود ادامه داد و با دو میلیون تومان رشد سقف ۷۱۰ میلیون تومان را شکست.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ 3 پانوراما 1401 که یکی از پرطرفدارهای بازار خودروهای داخلی است، امروز پنج میلیون تومان گران شد و نرخ ۶۱۵ میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.

قیمت تارا اتوماتیک که مدل ۱۴۰۲ آن به تازگی وارد بازار شده است، امروز پنج میلیون تومان ریزش قیمت را تجربه کرد و در نرخ یک میلیارد و ۱۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

قیمت خودرو داخلی

قیمت خودروهای خارجی و مونتاژی

قیمت لاماری ۱۴۰۲ با ۲۰ میلیون ریزش به دو میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان رسید.

قیمت هایما S7 پلاس ساخت ۱۴۰۱، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان شد.

قیمت تویوتا C_HR هیبرید ساخت ۱۳۹۷ اما امروز، سه‌شنبه، با ورود به کانال پنج میلیارد تومانی، نرخ پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان را در کارنامه خود ثبت کرد.

پیش‌بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

عماد جعفری، کارشناس صنعت خودرو، در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: وضعیت بازار و قیمت خودرو در آینده کاملاً بستگی به عملکرد دولت و همچنین وزیر بعدی صمت دارد. فاطمی‌امین علی‌رغم اینکه توانسته بود با مجلس ارتباط خوبی برقرار کند، صلاحیت نداشت و با روی کار آمدن او بازار خودرو آشفته شد.

جعفری تاکید کرد: در ابتدای کار فاطمی‌امین وعده‌هایی در رابطه با کاهش قیمت خودرو داد و گفت قیمت خودرو نصف می‌شود. بازار از این وعده تاثیر پذیرفت و در وضعیت رکودی قرار گرفت. در ادامه نیز نرخ خودروها افزایشی شد. حال وضعیت بازار بستگی به وعده‌های وزیر جدید دارد و در بهترین حالت بازار در کوتا‌ه‌مدت در رکود باشد. اما ادامه روند بستگی به عملی‌کردن وعده‌ها ارتباط دارد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *