خبر تازه برای متقاضیان خودرو/ جزییات قیمت و مدل خودروهای عرضه شده در سامانه یکپارچه

بهمن سال گذشته قیمت برخی خودروهای مونتاژی در بازار افزایش یافت که بدین منظور وزارت صمت برای کنترل بازار، سامانه یکپارچه فروش خودرو را طراحی کرد تا خودروسازان همه محصولات خود را در آن با قیمت شورای رقابت عرضه کنند؛ از ۱۶ اردیبهشت شورای رقابت پس از بررسی‌ها قیمت مصوب برخی خودروها را اعلام کرد که خودروسازان باید از آن تبعیت می‌کردند.

با توجه به مصوب شدن قیمت انواع خودروهای داخلی و مونتاژی توسط شورای رقابت، خودروسازان مکلفند محصولاتشان را در سامانه یکپارچه با قیمت‌های مصوب شورای رقابت عرضه کنند. البته هنوز قیمت برخی محصولات مانند اطلس و شاهین اتوماتیک، کوییک آر مدل جی ایکس، ساینا مدل جی ایکس، ساینا مدل جی ایکس دوگانه سوز اعلام نشده است.

بر این اساس‎؛ شاهین دنده‌ای ۴۲۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۳۲۷ میلیون تومان، ساینا S اتوماتیک ۳۲۱ میلیون تومان، کوییک آر دنده‌ای ۲۵۶ میلیون تومان، کوییک اس ۲۶۸ میلیون تومان، ساینا اس ۲۴۸ میلیون تومان، آریزو ۶ پرو یک میلیارد و ۲۴ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو یک میلیارد و ۴۸۳ میلیون تومان, X۵۵ پرو اتوماتیک ۶۴۵ میلیون تومان, X۲۲ پرو دنده‌ای ۴۸۴ میلیون تومان، آریزو ۵ توربو ۷۳۵ میلیون تومان، فردا SX۵ ‌ ۶۴۵ میلیون تومان، فردا T۵ ‌‌‌, ۸۹۶ میلیون تومان، جک اس سه ۶۳۲ میلیون تومان و جک جی چهار, ۵۲۲ میلیون تومان عرضه شده اند.

گفتنی است‎؛ قیمت‌های مصوب شورای رقابت، برای تحویل در زمان حاضر است و افرادی که در مرحله دوم ثبت نام کرده اند، بر اساس نوبتی که برای آن‌ها تعیین می‌شود به قیمت زمان تحویل مصوب شورای رقابت باید هزینه خرید خودرو را پرداخت کنند.

سامانه یکپارچه

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *