خبر جدید رییس صندوق توسعه درباره‌ی میدان نفتی آرش

خبر جدید رییس صندوق توسعه درباره‌ی میدان نفتی آرش

رییس صندوق توسعه ملی درباره ورود به میدان آرش جهت استخراج گفت: برای ورود به میدان آرش در حال بررسی هستیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی غضنفری درباره سرمایه گذاری صندوق توسعه ملی در بخش بالادستی نفت اظهار داشت: تا پایان سال چند قرارداد سرمایه‌گذاری در حوزه میادین مشترک منعقد می‌کنیم و جزییات آن اعلام خواهد شد.

وی درباره مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با ورود صندوق به حوزه سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نفتی به ایلنا گفت: مجمع در حال بحث و بررسی است و مخالفتی را اعلام نکرده‌اند و امیدواریم که نظر مجمع هم مثبت شود.

رییس صندوق توسعه ملی درباره ورود به میدان آرش جهت استخراج گفت: برای ورود به میدان آرش در حال بررسی هستیم.

وی افزود: پیش بینی می‌کنیم که عدد سرمایه‌گذاری در مدت زمان ۵ سال حدود ٣۵ میلیارد دلار باشد البته این اعداد نهایی نیستند.

غضنفری با بیان اینکه نقش صندوق در این پروژه‌ها تامین مالی است، اظهار داشت: عده‌ای که مخالف ورود صندوق هستند گمان دارند که صندوق بنگاه‌دار خواهد شد و به یک شستای دیگر تبدیل می‌شود اما اعلام می‌کنیم که الگوی ما شستا شدن نیست و صندوق نهاد مالی می‌ماند.

وی گفت: صندوق یک جمعیت محدود است که تنها اقدامات مالی انجام می‌دهد و اگر برای پروژه‌های نفتی شرکت جدید تاسیس کنیم تنها برای اقدامات مالی خواهد بود و در قالب شرکت تامین سرمایه فعال می‌شود.

رییس صندوق توسعه ملی تاکید کرد: اصلا بنای این را نداریم که اقدامات پیمانکاری انجام دهیم و این اقدامات، کار صندوق نیست. مخالفان بر این باور هستند که صندوق به دنبال فعالیت در این بخش‌ها هستند اما به هیچ وجه به دنبال این اقدامات و فعالیت‌ها نیستیم، نه می‌خواهیم بنگاه‌دار شویم و نه پیمانکار و نه می‌خواهیم برای چاه‌های نفتی حفاری کنیم.

غضنفری گفت: تنها به دنبال تامین مالی پروژه‌ها هستیم. اما این تامین مالی به جای اینکه در قالب ارائه تسهیلات باشد در قالب شراکت در پروژه‌ها خواهد بود و همکاری‌های صندوق مشارکتی خواهد بود و استفاده از سود پروژه‌ها هم توافقی خواهد بود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *