خودروهای برقی به مثابه سلاحی مرگبار!

خودروهای برقی به مثابه سلاحی مرگبار!

خودروهای الکتریکی سنگین‌تر از خودروهای بنزینی هستند. این ویژگی در کنار برخی فواید مثل بهبود هندلینگ، می‌تواند معایبی هم داشته باشد. در آزمایش‌های اخیر ثابت شد که سنگینی خودروهای برقی می‌تواند دردسری برای زیرساخت‌های ایمنی جاده‌ها باشد!

امیرمسعود عابدین: بسته‌های باتری عظیمی که این خودروها نیاز دارند، قطعات سنگینی از تجهیزات است که زیر خودرو قرار می‌گیرند و مرکز ثقل خودرو را پایین می‌آورند. این ممکن است هندلینگ را بهبود بخشد، اما اگر آزمایش‌های اخیر را در نظر بگیریم، می‌تواند چالشی برای زیرساخت‌های ایمنی جاده‌ای موجود باشد!

گاردریل‌ها حریف خودروهای برقی نمی‌شوند! / چالشی برای زیرساخت‌های ایمنی جاده‌ها/عکس و فیلم

دانشگاه نبراسکا-لینکلن اخیراً یک پیکاپ برقی ریویان R۱T را به گاردریل‌های فولادی استاندارد با سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت کوبید تا ببیند چگونه می‌تواند مقاومت کند.
این فیلم ترسناک نشان می‌دهد که ریویان سنگین وزن نه تنها توسط این گاردریل‌ها متوقف نشد، بلکه از آنها هم عبور کرد! گویی که هیچ مانعی در آنجا نیست. این پیکاپ الکتریکی باز هم به راه خود ادامه داد و حتی از روی یک مانع بتنی واقع در پشت نرده محافظ هم عبور کرد.

این دانشگاه همچنین یک تسلا مدل ۳ را آزمایش کرد و همان مانع نیز نتوانست این سدان را متوقف کند. مدل ۳ نرده محافظ را بلند کرد و از زیر آن رد شد. تست‌های تصادف اضافی بر روی سیستم گاردریل Midwest برنامه‌ریزی شده که با وسایل نقلیه‌ای با حداکثر وزن ۲۲۰۰ کیلوگرمی آزمایش شده است، وزنی که بسیاری از خودروهای برقی سنگین‌تر از آن هستند.

گاردریل‌ها حریف خودروهای برقی نمی‌شوند! / چالشی برای زیرساخت‌های ایمنی جاده‌ها/عکس و فیلم

ریویان R۱T کمی بیش از ۳۰۰۰ کیلوگرم وزن دارد. فورد F-۱۵۰ لایتنینگ، در حالی که سبک‌تر است، بیش از ۲۷۰۰ کیلوگرم وزن دارد. هامر EV با بیش از ۴ تن وزن، پرچمدار سنگین‌ وزن‌هاست.
مرکز تحقیق و توسعه مهندسی ارتش ایالات متحده از تلاش‌های تحقیقاتی در این دانشگاه حمایت می‌کند. این آزمایش نه تنها برای بهبود زیرساخت‌های ایمنی جاده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه ارتش در حال ارزیابی بهترین روش برای محافظت از تأسیسات نظامی و سایر سایت‌های حساس دولتی در برابر این خودروهاست که ممکن است از یک خودروی الکتریکی سنگین برای دور زدن اقدامات امنیتی استفاده کنند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *