دو سیگنال جدید به بازار طلا و سکه

دو سیگنال جدید به بازار طلا و سکه/ شرط سقوط قیمت‌ها اعلام شد

روند شارپی نرخ ارز و نیز اوج گرفتن قیمت اونس طلا در بازار جهانی، قیمت طلا و سکه را صعودی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، طلا و سکه دیروز در بازار، وارد کانال‌های جدید قیمتی شدند؛ به طوری که سکه در کانال ۳۳ میلیون تومان و طلا، ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قرار گرفت.

تا پیش از این، بانک مرکزی با حراج شمش طلا در مرکز مبادلات ارزی و خبر ورود سکه‌های جدید و بدون تاریخ به بازار، در تلاش برای مهار قیمت طلا و سکه در بازار بود، اما حال به اعتقاد تحلیلگران، شرایط متفاوت است و عامل دیگری جز تقاضا، روی بازار طلا و سکه اثر دارد. محمد کشتی‌آرای، رییس اسبق اتحادیه طلا در ارتباط با وضعیت بازار طلا و سکه می‌گوید: افزایش قیمت ارز و طلای جهانی باعث افزایش قیمت طلا و سکه در بازار شده است.

او درباره اینکه احتمال بازگشت قیمت‌ها وجود دارد؟ به تسنیم متذکر می‌شود: باید دید بانک مرکزی چه اقدامی در حوزه ارز انجام می دهد؛ چراکه الان عامل اصلی افزایش قیمت‌ها، رشد قیمت دلار در بازار آزاد است.

با این حال، تحلیلگران بازار طلا اعتقاد دارند چنانچه قیمت اونس جهانی و نرخ دلار در ایران تغییر کند، قیمت طلا و سکه نیز قطعا نوسان خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی‌ها نشان می‌دهد که هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار با افزایش ۱۱۲ هزار تومانی، ۲ میلیون و ۹۰۹ هزار تومان قیمت پیدا کرد. هر قطعه سکه امامی نیز با رشد یک میلیون و ۲۴۶ هزار تومانی، به قیمت ۳۳ میلیون و ۸۸۶ هزار تومان رسید.

در همین حال، سکه بهار آزادی نیز با رشد ۹۶۵ هزار تومانی، در مسیر کانال ۳۱ میلیون تومان قدم برداشت. آخرین قیمتی که در رابطه با سکه بهار آزادی اعلام شد، ۳۰ میلیون و ۸۹۵ هزار تومان بود. نیم‌سکه هم به قیمت ۱۸ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و ربع‌سکه ۱۱ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان به فروش رفت.

اما تغییر قیمت‌ها در حالی در بازار رقم خورد که حباب سکه امامی تغییر آن‌چنانی نداشت و فقط ۲۳ هزار تومان بزرگ‌تر شد. در حال حاضر سکه امامی ۶ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان حباب دارد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *