دیجی‌کالا‍، سفارشم را مقابل در خانه به من تحویل بده!

دیجی‌کالا‍، سفارشم را مقابل در خانه به من تحویل بده!

معمولا وقتی منتظر رسیدن کالایی که سفارش داده‌ایم نشستیم و صدای زنگ در را می‌شنویم دوست داریم پیک و مامور ارسال بسته را داخل ساختمان بیاورد و مقابل در واحد مسکونی یا محل کارمان آن را بگیریم.

برای بعضی از سفارش‌ها مثل غذا این اتفاق می‌افتد اما کمتر پیش می‌آید که کالاها را مقابل در واحد به ما تحویل دهند و دیگر نیازی نباشد پله‌نوردی کنیم یا آسانسور سوار شویم. بعضی وقت‌ها این مسئله باعث نارضایتی کاربران پلتفرم‌هایی مثل دیجی‌کالا می‌شود و در بازخوردها هم انتقاد و گله می‌کنند که مجبور شده‌اند چند طبقه پایین بروند تا سفارش را تحویل بگیرند. معمولا هم دیجی‌کالا را از این نظر با پلتفرم‌های غذا و پیک‌های دیگر مقایسه می‌کنند. کاربران دیجی‌کالا دوست دارند سفارش‌شان را راحت‌تر و جلوی در واحد دریافت کنند اما به نظر می‌رسد برای انجام نشدن این کار دلایلی وجود دارد. مهمترین مسئله تعهدی است که ماموران ارسال دیجی‌اکسپرس دارند. دیجی‌اکسپرس کار لجستیک دیجی‌کالا و ارسال کالاها را انجام می‌دهد و ماموران ارسال و تحویل، نیروهای دیجی‌اکسپرس هستند که وظایف و تعهدات مشخصی هم دارند.

دیجی‌کالا همه تلاشش را می‌کند تا آسایش کاربران در تمام مراحل سفارش تا ارسال فراهم شود اما انجام بعضی موارد به دلایل مختلف امکان‌پذیر نیست. درباره تحویل کالا مقابل واحد هم به همین شکل است. ماموران ارسال دیجی‌اکسپرس فقط می‌توانند مقابل ساختمان کالا را تحویل دهند چون وارد شدن به ساختمان‌ها از مواردی است که می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند. مثلا اگر راننده سفارش‌ها را داخل ساختمان ببرد و تحویل دهد وقت بیشتری برای هر سرویس باید صرف کند و در طول روز کالاهای کمتری را می‌تواند ارسال کند.

این نکته را هم نباید فراموش کنیم که هر خودروی دیجی‌اکسپرس پر از بسته‌های کاربران دیگر است که قیمت‌های متفاوت دارند و رها کردن خودرو و بسته‌ها مقابل ساختمان برای رساندن یک سفارش، ممکن است به قیمت به سرقت رفتن اجناس یا آسیب دیدن آنها تمام شود. البته اگر کاربری به دلیل بیماری، سالمندی یا داشتن مشکل حرکتی توان این که سفارشش را مقابل ساختمان تحویل بگیرد نداشته باشد، ماموران ارسال همکاری می‌کنند و بسته را مقابل واحد به کاربر می‌دهند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *