ریزش ادامه دار قیمت ها در بازار

در روزی که شاهد سقوط سکه به کانال ۲۸ میلیون تومانی و دلار به کانال ۴۹ هزار تومانی بودیم، قیمت انواع خودروهای داخلی و مونتاژی نیز همچون روزهای گذشته کاهش تجربه کرد و در برخی مدل‌ها تا ۹۵ میلیون تومان فروریخت.

در دسته خودروهای مونتاژی، قیمت تیگو ۸ پرومکس (IE) مدیران‌خودرو با افت شدید ۹۵ میلیون تومانی به سه میلیارد و ۷۰ میلیون تومان رسید تا فاصله ۳۸۰ با قیمت کارخانه‌ای داشته باشد.

در همین گروه، تیگو ۸ پرومکس نیز ۹۰ میلیون افت کرد و سه میلیارد و ۲۰ میلیون تومان قیمت خورد.

کاهش ۶۰ میلیون تومانی فونیکس اف ایکس(۱.۵)، ۵۰ میلیون تومانی فونیکس اف ایکس (۱.۶)، ۵۰ میلیون تومانی تیگو۷ پرو و ۴۰ میلیون تومانی ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک در این گروه خودروسازی قابل اشاره است.

برپایه این گزارش، در گروه کرمان موتور نیز در ادامه ریزش قیمت‌ها در روزهای اخیر، هر دستگاه جک اس۳ بیشترین افت را با ۷۵ میلیون تومان تجربه کرد و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان ارزشگذاری شد (تفاوت قیمت ۱۴۵ میلیون تومانی با کارخانه).

در این گروه جک اس۵ کاهش ۶۰ میلیون تومانی داشت و به یک میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان رسید (اختلاف ۱۵ میلیون تومانی با کارخانه).

همچنین کی ام سی کی۷ با افت مشابه ۶۰ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان رسید تا فقط ۱۴۰ میلیون تومان با قیمت کارخانه‌ای فاصله داشته باشد.

در گروه بهمن نیز قیمت همه محصولات امروز با افت شدید مواجه شد، به‌طوری که دیگنیتی پرایم و دیگنیتی پرستیژ هر کدام ۸۰ میلیون تومان، فیدیلیتی (پنج نفره) ۵۵ میلیون تومان، فیدیلیتی (هفت نفره) و ریسپکت هر یک ۵۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشتند.

در دسته مونتاژی‌ها، افت ۵۰ میلیون تومانی سوبا ام ۴ نیز در روز جاری قابل توجه بود و این خودرو با قیمت ۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومانی در بازار، فقط ۹۰ میلیون تومان با قیمت مصوب کارخانه‌ای خود فاصله دارد.

افت یک تا ۶۰ میلیون تومانی خودروهای داخلی

کاهش قیمت‌ها در روز جاری همچنین در بازار خودروهای داخلی ادامه داشت و تا لحظه درج این گزارش، در گروه صنعتی ایران‌خودرو هر دستگاه هایما اس۵ پلاس افت ۳۵ میلیون تومانی، هایما اس۸ کاهش ۲۵ میلیون تومانی، پژو ۲۰۷ دنده‌ای فرمان برقی افت ۲۳ میلیون تومانی، پژو پارس با موتور تی یو۵ افت ۲۲ میلیون تومانی، هایما اس۷ پلاس سفارشی کاهش ۲۰ میلیون تومانی، پژو ۲۰۷ اتوماتیک افت ۲۰ میلیون تومانی، پژو ۲۰۷ دنده‌ای کاهش ۱۹ میلیون تومانی، دنا پلاس توربو ۶ سرعته افت ۱۶ میلیون تومانی و سورن پلاس تیپ۱ کاهش ۱۴ میلیون تومانی تجربه کرد.

در این گروه امروز قیمت هر دستگاه پژو ۲۰۶ تیپ۲ با کاهش ۱۴ میلیون تومانی به ۵۱۷ میلیون تومان رسید.

محصولات سایپا نیز امروز همگی کاهش قیمت تجربه کردند.

در این گروه، پیکاپ زاگرس ۶۰ میلیون تومان کاهش داشت و به یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان رسید.

کوییک به عنوان محصول پُرمتقاضی این گروه نیز با کاهش هفت میلیون تومانی به ۳۳۸ میلیون تومان رسید.

امروز ساینا اس تیپ دی. ای افت ۱۵ میلیون تومانی، ساینا اس اتوماتیک کاهش ۱۰ میلیون تومانی، کوییک آر اتوماتیک افت ۱۰ میلیون تومانی، شاهین کاهش ۱۲ میلیون تومانی و وانت زامیاد دیزل افت ۱۷ میلیون تومانی تجربه کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *