سردرگمی در بازار دلار

پیش‌بینی مسیر حرکت دلار در روزهای آینده/ معامله‌گران دلار سردرگم شدند

پیش‌بینی مسیر حرکت دلار در روزهای آینده/ معامله‌گران دلار سردرگم شدند

یک کارشناس اقتصادی معتقد است: بی‌تردید رکود و کاهش گردش نقدینگی از یک سو و کاهش شدید قدرت خرید قشر حقوق‌بگیر از سوی دیگر، از رشد شتابان تورم جلوگیری کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی روند بازار ارز از ابتدای تابستان، رفت و برگشت پی در پی دلار میان کانال ۴۹ و ۵۰ هزار تومان را نشان می‌دهد؛ به طوری که در ابتدای تیرماه وارد کانال ۵۰ هزار تومان شد، اما پس از یک روز نزولی شده و در کانال ۴۹ هزار تومان درجا می‌زد، اما دوباره در دوازدهمین روز تیرماه، وارد کانال ۵۰ هزار تومان شد.

بررسی ها نشان میدهد اگرچه دلار آرام در جهت صعودی بازار به سمت مقاومت‌ها می‌خزد، ولی معامله‌گران همچنان بلاتکلیف و سردرگم هستند و اعتمادی به حرکت دلار در مسیر صعودی ندارند.

معامله‌گران اعتقاد دارند دلار برای ماندن در کانال جدید، باید مرز مقاومتی ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان را پشت سر بگذارد.

با این حال، کارشناسان معتقدند که دلار در مسیر صعودی است اما این مسیر آرام و آهسته است؛ مگر شوک سیاسی خاصی به بازار وارد شود که بازار را وارد فاز نزولی کند.

پیش‌بینی مسیر حرکت دلار در روزهای آینده/ معامله‌گران دلار سردرگم شدند

حسین محمودی‌اصل، کارشناس اقتصادی در همین خصوص در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره وضعیت بازار ارز اظهار داشت: با توجه به اخبار فعلی و شرایط موجود، علی‌رغم تزریق بانک مرکزی، متاسفانه شاهد رشد تدریجی نرخ ارز در بازار خواهیم بود.

وی افزود: البته توافق موقت و آزادسازی واردات خودرو بر جو آرامش عمومی بازارها کمک کرده بود.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: با توجه به تعویق در مبادله زندانیان و مسائل پیرامون رابرد مالی، انتظارات تورمی محدود شکل می‌گیرد.

محمودی‌اصل متذکر شد: بی‌تردید رکود و کاهش گردش نقدینگی از یک سو و کاهش شدید قدرت خرید قشر حقوق‌بگیر از سوی دیگر، از رشد شتابان تورم جلوگیری کرده است.

 

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *