سرقت ۴ میلیون بشکه نفت ایران توسط آمریکا

سرقت ۴ میلیون بشکه نفت ایران توسط آمریکا

تسنیم نوشت:اداره اطلاعات انرژی آمریکا وابسته به وزارت انرژی این کشور از واردات ۴۴۷ هزار بشکه نفت ایران توسط این کشور در هشتمین ماه سال جاری میلادی خبر داده که معادل حدود ۱۵ هزار بشکه در روز است.

ایران تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از تامین کنندگان بزرگ نفت مورد نیاز آمریکا بود، اما پس از سرنگونی رژیم شاه و قطع روابط دو کشور واردات نفت ایران توسط آمریکا متوقف شد.

به گفته کارشناسان رقم ۴۴۷ هزار بشکه نفت وارداتی آمریکا از ایران در ماه اوت ۲۰۲۳ مربوط به نفت دزدی این کشور از محموله‌های صادراتی نفت ایران است که به بهانه تحریم‌ها توقیف شده است.

آمارهای وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد این کشور ۴ محموله نفت یا فرآورده نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ را به بهانه تحریم‌ها تصاحب کرده است. این کشور علاوه بر توقیف محموله ۴۴۷ هزار بشکه‌ای در اوت امسال در اکنبر ۲۰۲۰ نیز محموله ۱ میلیون و ۱۱۱ هزار بشکه ای، در مارس ۲۰۲۱ محموله ۲ میلیون و ۳۳ هزار بشکه‌ای و در ژانویه ۲۰۲۲ محموله ۵۰۷ هزار بشکه‌ای نفت ایران را توقیف کرده بود.

بر این اساس کل نفت یا فرآورده نفتی سرقتی آمریکا از ایران به اذعان وزارت انرژی این کشور ۴ میلیون و ۹۸ هزار بشکه بوده که با قیمت ۸۵ دلاری نفت بالغ بر ۳۵۰ میلیون دلار می‌شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *