سود و زیان سهامداران در شب عید / بازدهی بورس در هفته آخر سال ۱۴۰۱

سود و زیان سهامداران در شب عید / بازدهی بورس در هفته آخر سال ۱۴۰۱

سود و زیان سهامداران در شب عید / بازدهی بورس در هفته آخر سال ۱۴۰۱

اقتصاد نیوز نوشت:در پایان هفته اخیر شاخص کل بورس تهران نسبت به پایان هفته پیش اندکی بالاتر ایستاد. در هفته‌ای که شاخص به کانال ۱.۷ سقوط کرده بود، در آخرین روز بالاتر از مرز یک میلیون ۸۰۰ هزار واحد ایستاد.

در هفته اخیر، شاخص کل بورس تهران در روز شنبه ۸۴۵ واحد افت کرد و روز یکشنبه نیز شاخص با ریزش ۳۳ هزار و ۵۷۱ واحدی به کانال ۱.۷ میلیونی تنزل کرد. روز دوشنبه شاخص هزار و ۵۷۱ واحد پائین آمد.

روز سه‌شنبه شاخص هزار و ۳۶۴ واحد رشد کرد و در آخرین روز معاملاتی هفته، شاخص کل ۳۸ هزار واحد صعود کرد و به کانال ۱.۸ میلیونی بازگشت.

بازدهی هفته

شاخص کل در آخرین روز کاری هفته به رقم یک میلیون و ۸۲۰ هزار واحد رسید و نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل ۳ هزار و ۳۷۹ واحد بالاتر ایستاد و بازدهی هفته شاخص بورس مثبت ۲ دهم (۰.۲) درصد شد.

شاخص هم وزن نیز در پایان هفته نسبت به هفته پیشین ۸ هزار و ۵۴۰ واحد بالاتر ایستاد و به رقم ۵۵۴ هزار واحد رسید. شاخص هم وزن در هفته آخر اسفند ماه بازدهی مثبت ۱.۶ درصدی را ثبت کرد.

بورس

افت ارزش معاملات سهام

در این هفته، میانگین ارزش معاملات کل بازار سهام ۵۷ هزار و ۳۹۴ میلیارد تومان بود که نسبت به هفته قبل افت ۲۷ درصدی داشته است. میانگین روزانه ارزش معاملات خرد بورس ۷ هزار و ۳۸۳ میلیارد تومان بود که نسبت به رقم ۷ هزار و ۶۹۱ میلیاردی هفته پیشین، کاهش ۴ درصدی داشته است.

میانگین هفتگی ارزش صف‌های خرید و فروش

میانگین ارزش صف‌های فروش در هفته اخیر ۲۸۶ میلیارد تومان بود. بالاترین رقم هفته ۴۲۲ میلیارد تومان بود که در روز یک‌شنبه ثبت شد و کمترین رقم ۱۸۳ میلیارد تومان بود که در روز چهارشنبه ثبت شد.

میانگین ارزش صف‌های خرید در هفته اخیر ۴۴۲ میلیارد تومان بود. بالاترین رقم هفته هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان بود و در روز چهارشنبه ثبت شد و پایین‌ترین رقم به روز ‌یکشنبه برمی‌گردد که ۲۰۶ میلیارد تومان بود.

کاهش خروج سرمایه حقیقی از بورس

در هفته اخیر شاهد از سر گرفتن روند خروج پول حقیقی از بازار بودیم. در روز شنبه ۵۴۲ میلیارد تومان سرمایه حقیقی از بازار خارج شد و روز یکشنبه ۸۲۷ میلیارد تومان و روز دوشنبه ۱۳۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.

روز سه‌شنبه نیز این روند برای چهارمین روز تداوم داشت و ۲۳ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد.

اما در آخرین روز هفته و همزمان با رشد شاخص‌ها، ۷۳۵ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار وارد شد.

در مجموع کل هفته ۷۸۷ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی ۱۵۷ میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین افت ۳۳ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید:

  • پیش بینی وضعیت بازار سرمایه در سال ۱۴۰۲

۴۶۲۱۷

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *