سیاست‌های کلان اقتصاد دریاپایه به‌ زودی ابلاغ می‌شود

علی‌اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست هم اندیشی با معاونان و مدیران سازمان بنادر و دریانوردی به تشکیل کارگروه اقتصاد دریا توسط معاون اول ریاست جمهوری در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: دولت مردمی سیزدهم منتظر ابلاغ سند بالادستی و برنامه هفتم نماند، بلکه به سرعت، کارگروه اقتصاد دریا را با هدف رونق اشتغال و توسعه فعالیت‌های اقتصادی مردم ساکن در ساحل و نوار ساحلی و با محوریت سازمان بنادر و دریانوردی راه‌اندازی کرد.

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، وی با اشاره به تسهیل فضای کسب و کار برای تمامی فعالان حوزه دریا اعم از مهندسان و مشاوران به عنوان راهبرد دیگری در ذیل سیاست‌های اقتصاد دریا، افزود: در بخش کریدور‌ها بنادر به عنوان چشمه بار، مهم‌ترین و اصلی‌ترین نقاط کریدور هستند و تلاش زیادی به منظور ارتباط با کشور‌های مختلف از سوی معاونت بندری و اقتصادی سازمان بنادر با انعقاد قرارداد با کشور‌های خارجی به ویژه کشور‌های همسایه مدنظر قرار گرفته و انجام شده است.

صفایی با اشاره به راهبرد منابع انسانی در سازمان بنادر و دریانوردی و اجرایی سازی مجوز جذب نخبگان و نیرو‌های متخصص در این سازمان، گفت: همکاری و فعالیت نیرو‌های نخبه در سازمان بنادر و دریانوردی با توجه به وظایف دولت صاحب بندر، پرچم و ساحل، سبب می‌شود تا کشور بتواند به وظایف بین‌المللی و ملی‌اش در حوزه‌های مختلف صنعت دریایی به درستی عمل کند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، جذب ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بنادر بازرگانی و جذب ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خارجی را از دیگر راهبرد‌های سازمان بنادر در ذیل سیاست اقتصاد دریاپایه برشمرد و تصریح کرد: در این حوزه تمام تاکید بر اعلام قرارداد‌های سرمایه‌گذاری محقق شده است.

وی، توسعه ناوگان در بنادر شمال و جنوب؛ بازسازی ناوگان‌های فرسوده؛ تربیت دریانوردان؛ راه‌اندازی هنرستان‌های دریایی و توسعه هدفمند بنادر بزرگ بازرگانی و بنادر کوچک چندمنظوره را از دیگر راهبرد‌های توسعه دریامحور در سازمان بنادر و دریانوردی برشمرد و اعلام کرد: در حال حاضر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه زیربنایی و روبنایی در بنادر تجاری کشور در دست اقدام و اجرا قرار دارد.

بنا بر این گزارش، در این مراسم همچنین، محمدعلی اصل سعیدی‌پور، مدیر ارتباطات و بین‌الملل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به مسبوق به سابقه بودن برگزاری دیدار چهره به چهره در این سازمان طی دو سال گذشته از شروع به کار دولت مردمی، اظهار داشت: مردم محوری و دیدار رو در رو مسئولان با کارکنان سبب درک متقابل و ارتقای کیفی انجام مأموریت‌ها و وظایف می‌شود.

سعیدی‌پور با بیان اینکه کنار هم قرار گرفتن مسئولان و کارکنان، علاوه بر آشنایی مدیران با کاستی‌ها و مشکلات پرسنل، سبب اطلاع کارکنان از سختی‌های کار‌های اجرایی و البته درک متقابل می‌شود، افزود: در سازمان‌های فرهیخته و پیشرو در علم و تخصص، از فرصت گفت‌وگوی رو در روی مسئولان و کارکنان برای دستیابی به درک متقابل استقبال می‌شود.

سیاست‌های کلان اقتصاد دریاپایه به‌ زودی ابلاغ می‌شود

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *