طلا کامبک زد/ سیاست فدرال رزرو جنگ‌طلبانه شد

طلا کامبک زد/ سیاست فدرال رزرو جنگ‌طلبانه شد

طلا کامبک زد/ سیاست فدرال رزرو جنگ‌طلبانه شد

از ابتدای امروز قیمت طلا یک دلار و ۷۹ سنت رشد کرده‌است و به هزار و ۸۱۶ دلار و ۷ سنت در هر اونس رسیده‌است.

نگارعلی_ قیمت طلا از پایین‌ترین حد یک هفته‌ای که اوایل چهارشنبه به ثبت رساند، جهش کرد و در نیمه اول معاملات اروپا به طور پیوسته به منطقه ۱۸۱۶ دلاری صعود کرد، اگرچه در میان افزایش شرط بندی‌ها برای تشدید سیاست‌های تهاجمی‌تر توسط فدرال رزرو هر گونه رشد معناداری هنوز کوتاه‌مدت به نظر می‌رسد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، روز سه شنبه اشاره کرد که ممکن است لازم باشد نرخ بهره سریعتر و بالاتر از آنچه قبلاً پیش بینی می‌شد افزایش یابد. پاول افزود که داده‌های اقتصادی اخیر ایالات متحده قوی‌تر از حد انتظار بوده است و فدرال رزرو آماده است تا سرعت افزایش نرخ بهره را برای مبارزه با تورم سرسختانه افزایش دهد.

بازارها به سرعت به صحبت‌های فدرال رزرو واکنش نشان دادند؛ این امر همچنان از افزایش بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده حمایت می کند و باید به عنوان یک باد مخالف برای قیمت طلا بدون بازده عمل کند. در واقع، بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله دولت ایالات متحده در نزدیکی آستانه ۴.۰ درصد ثابت است و اوراق اسناد خزانه نزدیک به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۰۷ تا کنون است.

در میان نگرانی‌ها در مورد بادهای معکوس اقتصادی ناشی از افزایش سریع هزینه‌های استقراض، احساسات بازار همچنان شکننده است. جدای از این، کمرنگ شدن امیدها برای بهبود اقتصادی قوی در چین و تنش های آمریکا و چین، اشتهای سرمایه گذاران را برای داشتن دارایی های ریسک پذیرتر کاهش می دهد.

از منظر فنی، قیمت طلا بار دیگر برخی خریداران را قبل از میانگین متحرک ۱۰۰ روزه جذب می کند. حمایت مذکور که در حال حاضر نزدیک به رقم ۱۸۰۰ دلاری ثابت شده است، باید به عنوان یک نقطه محوری عمل کند که اگر قاطعانه شکسته شود، به عنوان یک محرک جدید برای معامله گران نزولی تلقی می شود و زمینه را برای ضررهای عمیق تر فراهم می کند.

۲۲۳۲۲۷

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *