قیمت بنزین ۳۵ هزار تومان می شود؟

با توقف سوخت‌رسانی، شایعات بنزینی بار دیگر قدرت گرفت و باز هم موضوع احتمال افزایش قیمت سوخت دهان به دهان میان مردم چرخید. با توجه به بالا گرفتن این شایعات، «جواد اوجی» وزیر نفت در مصاحبه‌ای گفت: «هیچ‌گونه بحث افزایش قیمت در کار نیست و وضعیت ذخایر بنزین ما خوب است.»

ساعتی بعد از این حمله سایبری، «جلیل سالاری» مدیرعامل شرکت پالایش و پخش بیان کرد: «۶۰ درصد از جایگاه‌های سوخت کشور در موضوع کارت سوخت دچار مشکل شدند. تیم‌های تخصصی در کل کشور برای فعال کردن جایگاه‌ها شروع به کار کردند و سهمیه سوخت هموطنان در جای خود باقی است.» تا اینکه گروه هکری «گنجشک درنده» مدعی شد حمله سایبری کار آنان بوده است. سازمان پدافند غیرعامل به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: «ادعا‌های دشمن درباره هک جایگاه‌ها را نمی‌توان تأیید کرد.»

قیمت بنزین ۳۵ هزار تومان می شود؟

این بلبشو طبق معمول بستری را فراهم آورد تا عده‌ای از آب گل‌آلود، برای خودشان ماهی بگیرند و سودی به جیب بزنند. آن‌ها با فروش گالنی بنزین به صورت سیار، رقم‌های عجیب و غریب از مردم دریافت کردند و ۱۰ لیتر بنزین را تا حدود ۳۵۰ تومان فروختند؛ یعنی لیتری ۳۵ هزار تومان! از آنجا که تداخل در سوخت‌رسانی فعالیت بسیاری از جایگاه‌ها را متوقف کرده بود، مردمی که صف‌های طولانی بنزین کلافه و ناامید شده بودند، به ناچار به این قیمت‌ها تن دادند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *