قیمت خودرو ترمز برید

قیمت خودرو ترمز برید/ آخرین قیمت پژو، ساینا، سمند، شاهین، تارا و دنا

بازار خودرو طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد افزایش ۳ تا ۱۵ میلیون تومانی قیمت خودروهای داخلی بور.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی روند بازار خودرو طی ۲۴ ساعت گذشته حاکی از آن است که پراید ۱۵۱ در بازار بدون تغییر، ۳۱۹ میلیون تومان به فروش رفته است. پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۳ میلیون تومانی، در حدود ۶۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

اما قیمت پژو۲۰۷ اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان گران شده و به قیمت ۸۸۰ میلیون تومان به فروش رفته است. این در حالی است که پژو۲۰۷ تیپ۵ مدل ۱۴۰۲ افزایش ۱۰ میلیون تومانی را تجربه کرده و ۶۷۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۷۳۵ میلیون تومان به فروش رفته است.

در این میان، قیمت پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان گران شد و ۷۸۰ میلیون تومان قیمت خورد. قیمت پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۷۵۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

بنا به این گزارش، تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان افزایش قیمت پیدا کرد و در حدود ۸۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است. در مقابل، البته قیمت تیبا صندوق‌دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ در بازار ۵ میلیون تومان گران شد و به ۳۸۵ میلیون تومان رسیده است. تیبا هاچ‌بک EX هم با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۳۹۰ میلیون تومان به فروش رفته است.

گزارش‌های میدانی از بازار خودرو نشان می‌دهد قیمت دناپلاس اتوماتیک توربوآپشنال مدل ۱۴۰۲ در بازار بدون تغییر، ۹۹۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است. قیمت دناپلاس دنده‌ای ساده مدل ۱۴۰۲ هم ۵ میلیون تومان افزایش پیدا کرده و به قیمت ۷۵۵ میلیون تومان رسیده است.

اما راناپلاس به قیمت ۶۰۵ میلیون تومان به فروش رفت. در عین حال، ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۳ میلیون تومانی، به قیمت ۴۱۰ میلیون تومان رسیده است. ساینا S اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۳ میلیون تومانی به قیمت ۴۸۰ میلیون تومان به فروش رفته است.

در این میان، سمند سورن پلاس EF۷ بنزینی مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومان، ۶۷۵ میلیون تومان قیمت خورده است. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۱۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان به فروش رفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کوییک R پلاس اتوماتیک هم ۲ میلیون تومان گران شد و به قیمت ۴۹۷ میلیون تومان به فروش رفت.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *