قیمت دام از اواخر اسفند کاهشی می شود

افشین صدردادرس گفت: وزارت جهاد در تلاس است که قیمت گوشت را به ثبات برساند، البته مشکل اینجاست که این اقدام براساس واردات انجام می شود و همان طور که قبلا گفتم، واردات نمی تواند چاره ساز باشد.

به گفته او، با عرضه بره های مربوط به زایش پاییز از اواخر اسفند و اوایل فروردین پیش بینی می شود که قیمت گوشت در بازار کاهش یابد‌.

صدردادرس ادامه داد: با توجه به تولید مناسب بره لازم است که برنامه ریزی منسجمی صورت گیرد تا تولیدکننده و مصرف کننده از شرایط بازار رضایت داشته باشد.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک درباره آینده بازار دام و گوشت گفت: مسئله تامین ارز نهاده های دامی در آینده بازار تاثیر بسزایی دارد به طوریکه با تامین‌ارز نهاده های دامی ثبت سفارش شده و ازدیاد عرضه دام پیش بینی می شود که بازار به تعادل برسد.

او گفت: تولید دام در بهار امسال نسبت به سال قبل ۳ تا ۴ برابر افزایش داشته است، درحالیکه بنابراعلام مرکز آماد در پاییز امسال برخلاف سال گذشته، تعداد دام کاهش یافته است که یکی از علل آن مربوط به خرید تضمینی پشتیبانی امور دام است.

این مقام مسئول ادامه داد: طبق روال همه ساله، دامداران بخشی از دام خود را در بهار و تابستان عرضه می کنند تا بتوانند بخشی از پول فروخته شده را برای باقی دام خود هزینه کنند که متاسفانه تاخیر در پرداخت پول دامداران موجب شد تا در پاییز و زمستان با کمبود بره های نر و در نتیجه افزایش قیمت در بازار روبرو شویم.

گوسفند

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به حجم بالای خرید تضمینی دام، ذخایر استراتژیک گوشت گوسفندی پشتیبانی امور دام ۹ هزارتن است.

او درباره دیگر علل نوسان قیمت گوشت در بازار گفت: در نیمه اول سال به سبب زایش های زمستانه تولید دام بالا و مصرف پایین است و در ۶ ماهه دوم تقاضا برای خرید گوشت افزایش می یابد و از طرفی قیمت تمام شده به سبب استفاده از علوفه دستی بالاست.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *